Et Fiyatları İl Başkanını Çıldırttı

EKONOMİ 03.04.2023 - 12:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Et Fiyatları İl Başkanını Çıldırttı

İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, kasaptan et aldığı sırada 320 TL'lik fiyat ile karşılaşınca patladı.

Son dönemde et fiyatlarındaki yükseliş vatandaşın cebini yakıyor.Daha birkaç ay önce 200 TL'nin altında olan et fiyatları 300 TL'nin üzerine çıktı.TUİK'in tüketici fiyat endeksine göre mart ayında en çok fiyat artışı yüzde 19,90 ile dana ette oldu.Kuşbaşı et fiyatları kasaplarda 320 TL düzeyinde satılırken kıymanın kilogramı ise 300 TL seviyesinde satışa sunuluyor.   ''SİZ DE UTANMA DA YOK'' Kasaba giderek et almak isteyen İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, 320 TL'lik kilogram fiyatını görünce çıldırdı.Sosyal medya hesabından tartıdaki fiyatı paylaşan Göçen, '' Yaparsa beceriksiz, fakir düşmanı Akp yapar, kuşbaşı et 320.-₺, her şeyi berbat ettiniz, utanın diyeceğim ama sizde utanma yok ki.Az Kaldı'' ifadelerini kullandı.
İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, kasaptan et aldığı sırada 320 TL'lik fiyat ile karşılaşınca patladı.

Son dönemde et fiyatlarındaki yükseliş vatandaşın cebini yakıyor.Daha birkaç ay önce 200 TL'nin altında olan et fiyatları 300 TL'nin üzerine çıktı.TUİK'in tüketici fiyat endeksine göre mart ayında en çok fiyat artışı yüzde 19,90 ile dana ette oldu.Kuşbaşı et fiyatları kasaplarda 320 TL düzeyinde satılırken kıymanın kilogramı ise 300 TL seviyesinde satışa sunuluyor.

 

''SİZ DE UTANMA DA YOK''

Kasaba giderek et almak isteyen İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, 320 TL'lik kilogram fiyatını görünce çıldırdı.Sosyal medya hesabından tartıdaki fiyatı paylaşan Göçen, '' Yaparsa beceriksiz, fakir düşmanı Akp yapar, kuşbaşı et 320.-₺, her şeyi berbat ettiniz, utanın diyeceğim ama sizde utanma yok ki.Az Kaldı'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.