Fahrettin Koca'dan Kırşehir'deki Olayla İlgili Açıklama

SAĞLIK 29.03.2022 - 16:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Fahrettin Koca'dan Kırşehir'deki Olayla İlgili Açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta yakınlarının sağlıkçılara yönelik şiddeti ile ilgili açıklamada bulundu.

Olay sabah saatlerinde meydana geldi.Beyin kanaması şikayetiyle hastaneye kaldırılan Salih Ata'ya yapılan test sonucu pozitif çıkınca pandemi yoğun servisine alındı.Salih Ata, 4 günlük tedavinin ardından kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Acı haberi alan hastanın yakınları ise doktor Avşar Zerman, sağlık çalışanları Cihat Yıldız ve Kübra Şahin ile klinik destek personeli Tahir Mete Güleç ile Davut Taş'a saldırdı.   FAHRETTİN KOCA'DAN AÇIKLAMA Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, '' Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinde beyin kanaması nedeniyle 4 gündür tedavi gören bir hastamız kurtarılamayarak vefat etti. Bu olaya bütün arkadaşlarımız üzüldü. Hasta yakınlarıysa bir hemşiremizi, hekimimizi, sağlık çalışanlarını darp etti. Camları kırdı. Bu nasıl insanlık?'' diyerek tepki gösterdi.    
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta yakınlarının sağlıkçılara yönelik şiddeti ile ilgili açıklamada bulundu.

Olay sabah saatlerinde meydana geldi.Beyin kanaması şikayetiyle hastaneye kaldırılan Salih Ata'ya yapılan test sonucu pozitif çıkınca pandemi yoğun servisine alındı.Salih Ata, 4 günlük tedavinin ardından kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Acı haberi alan hastanın yakınları ise doktor Avşar Zerman, sağlık çalışanları Cihat Yıldız ve Kübra Şahin ile klinik destek personeli Tahir Mete Güleç ile Davut Taş'a saldırdı.

 

FAHRETTİN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, '' Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinde beyin kanaması nedeniyle 4 gündür tedavi gören bir hastamız kurtarılamayarak vefat etti. Bu olaya bütün arkadaşlarımız üzüldü. Hasta yakınlarıysa bir hemşiremizi, hekimimizi, sağlık çalışanlarını darp etti. Camları kırdı. Bu nasıl insanlık?'' diyerek tepki gösterdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.