Fahrettin Koca'ya Davet : Kırşehir'deki Zulmü Yerinde Anlatalım

SAĞLIK 26.05.2022 - 01:51, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Fahrettin Koca'ya Davet : Kırşehir'deki Zulmü Yerinde Anlatalım

Tek hastanenin ve yetersiz doktorun hizmet verdiği Kırşehir'deki sağlık problemi CHP Milletvekili Metin İlhan tarafından meclis gündemine taşındı.

TBMM Genel Kurulunda söz alan CHP Milletvekili Metin İlhan, mevcut Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kapasite ve fiziki koşullar bakımından yeterli olmadığının altını çizerek sözlerini şu şekilde sürdürdü: EK HASTANE REVİZYON ALDATMACASI İLE İPTAL EDİLDİ Kırşehir'de maalesef hâlâ tek hastane ile sağlık hizmetleri sürdürülmeye çalışılmaktadır. İkinci bir hastane Kırşehirlilerin beklentilerine rağmen bir türlü yapılamamıştır. Mevcut hastanenin yanındaki eski hastanenin yerine 2019 yılında tamamlanmış olması gereken 150 yataklı hastane projesi de birtakım siyasi ve ticari saiklerle hükümetçe alelacele revizyon aldatmacası ile iptal edilmiş ve Kırşehirliler, temeline bir çivi bile çakılmamış 400 yataklı yeni hastane projesi ile aldatılmıştır.   YENİ HASTANELERE AYRILACAK ÖDENEK KALMADI Hazinenin kaynakları iktidarın kendi yandaşları için kullanılıyor.Hazine yani kamu kaynakları; faizciye, yandaş beton rantçılarına, geçiş ve kullanım garantili ihalecilere peşkeş çekilince devletin yeni hastanelere ayıracak ödeneği kalmamıştır.   SAĞLIK BAKANINA : GEL YERİNDE GÖR Vatandaşın yaşadığı mağduriyetin yerinde incelemeler yapılarak giderilmesi önemli.Buradan sağlık bakanına sesleniyorum, lütfen bürokratlarınızı da yanınıza alarak Kırşehir'e gelin birlikte sizinle gezelim ve Kırşehir'e yerel siyasetçilerin şahsi istikbal beklentileri ve parti içi hesaplaşmalarının sonucu olan bu zulmü size bizzat göstererek anlatayım.
Tek hastanenin ve yetersiz doktorun hizmet verdiği Kırşehir'deki sağlık problemi CHP Milletvekili Metin İlhan tarafından meclis gündemine taşındı.

TBMM Genel Kurulunda söz alan CHP Milletvekili Metin İlhan, mevcut Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kapasite ve fiziki koşullar bakımından yeterli olmadığının altını çizerek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

EK HASTANE REVİZYON ALDATMACASI İLE İPTAL EDİLDİ

Kırşehir'de maalesef hâlâ tek hastane ile sağlık hizmetleri sürdürülmeye çalışılmaktadır. İkinci bir hastane Kırşehirlilerin beklentilerine rağmen bir türlü yapılamamıştır. Mevcut hastanenin yanındaki eski hastanenin yerine 2019 yılında tamamlanmış olması gereken 150 yataklı hastane projesi de birtakım siyasi ve ticari saiklerle hükümetçe alelacele revizyon aldatmacası ile iptal edilmiş ve Kırşehirliler, temeline bir çivi bile çakılmamış 400 yataklı yeni hastane projesi ile aldatılmıştır.

 

YENİ HASTANELERE AYRILACAK ÖDENEK KALMADI

Hazinenin kaynakları iktidarın kendi yandaşları için kullanılıyor.Hazine yani kamu kaynakları; faizciye, yandaş beton rantçılarına, geçiş ve kullanım garantili ihalecilere peşkeş çekilince devletin yeni hastanelere ayıracak ödeneği kalmamıştır.

 

SAĞLIK BAKANINA : GEL YERİNDE GÖR

Vatandaşın yaşadığı mağduriyetin yerinde incelemeler yapılarak giderilmesi önemli.Buradan sağlık bakanına sesleniyorum, lütfen bürokratlarınızı da yanınıza alarak Kırşehir'e gelin birlikte sizinle gezelim ve Kırşehir'e yerel siyasetçilerin şahsi istikbal beklentileri ve parti içi hesaplaşmalarının sonucu olan bu zulmü size bizzat göstererek anlatayım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.