Fenerbahçe'den Kırşehir Belediyespor'a Transfer

SPOR 01.09.2020 - 15:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Fenerbahçe'den Kırşehir Belediyespor'a Transfer

Kırşehir Belediyespor , Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı 18 yaşındaki forvet oyuncusu Barış Sungur'u Kiraladı.

Son dakika  bilgisine göre bu sezon büyük umutlarla Fenerbahçe tarafından transfer edilen  Barış Sungur Kırşehir Belediyespor'a kiralandı.18 yaşındaki Santrafor oyuncusu Barış Sungur Bucaspor alt yapısında iken Fenerbahçe tarafından 5 yıllık anlaşma ile sarı lacivertlilere transfer olmuştu.     BARIŞ SUNGUR KİMDİR ? 2002 Yılı Almanya doğumlu Barış Sungur 2013 yılında Yalıkavak'ın alt yapısından Bucaspor alt yapısına geçti.8 Ağustos 2020 tarihinde Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayan genç yetenek 1 Eylül 2020 tarihinde ise Kırşehir Belediyespor tarafından kiralandı. ESKİ BEŞİKTAŞLI OYUNCU DA YEŞİL BEYAZLILAR DA  Öte yandan Kırşehir Belediyespor transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.     Daha önce Beşiktaş'ta bir süre forma giyen ve santrafor mevkiinde oynayan 29 yaşındaki Ali Kuçik Bandırmaspor'dan Kırşehir Belediyespor'a bedelsiz olarak transfer oldu.Kırşehir Belediyespor daha önce Fenerbahçe'de forma giyen Gökay İravul'u kadrosuna katmıştı.
Kırşehir Belediyespor , Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı 18 yaşındaki forvet oyuncusu Barış Sungur'u Kiraladı.

Son dakika  bilgisine göre bu sezon büyük umutlarla Fenerbahçe tarafından transfer edilen  Barış Sungur Kırşehir Belediyespor'a kiralandı.18 yaşındaki Santrafor oyuncusu Barış Sungur Bucaspor alt yapısında iken Fenerbahçe tarafından 5 yıllık anlaşma ile sarı lacivertlilere transfer olmuştu.

 

 

BARIŞ SUNGUR KİMDİR ?

2002 Yılı Almanya doğumlu Barış Sungur 2013 yılında Yalıkavak'ın alt yapısından Bucaspor alt yapısına geçti.8 Ağustos 2020 tarihinde Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayan genç yetenek 1 Eylül 2020 tarihinde ise Kırşehir Belediyespor tarafından kiralandı.

ESKİ BEŞİKTAŞLI OYUNCU DA YEŞİL BEYAZLILAR DA 

Öte yandan Kırşehir Belediyespor transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

 

 

Daha önce Beşiktaş'ta bir süre forma giyen ve santrafor mevkiinde oynayan 29 yaşındaki Ali Kuçik Bandırmaspor'dan Kırşehir Belediyespor'a bedelsiz olarak transfer oldu.Kırşehir Belediyespor daha önce Fenerbahçe'de forma giyen Gökay İravul'u kadrosuna katmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.