FETÖ üyesi firari şahıs bodrum katında yakalandı
Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ/PDY üyesi Ö.O., Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube ekiplerinin ortak operasyonuyla saklandığı evin bodrum katında yakalandı.
Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü Ö.O., polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, firari hükümlünün yerini tespit etmek için koordineli bir çalışma yürüttü. Yapılan takipler sonucunda Ö.O.’nun saklandığı adres belirlenerek operasyon düzenlendi.
Ekipler, evin bodrum katında gizlenen şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen hükümlü, Kırşehir Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Yetkililer, terör örgütleriyle mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Açıklamada, “Milletimizin huzur ve güvenliği için terör örgütlerine yönelik mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



