Fuat Oktay Kırşehir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Kırşehir'de gençlik kampında gençlerle bir araya geldi.
Kaman İlçesindeki Baraj Gölü kıyısında bulunan Ahi Evran Geçlik Kampını ziyaret eden Oktay gençlerle bisiklet sürdükten sonra ipli yürüyüş parkurunda yürüyüş gerçekleştirdi.Burada başarılı öğrencileri tebrik eden Oktay daha sonra Okçuluk istasyonuna geçerek bilgi aldı ve ok atışı gerçekleştirdi.
''ADINA YAKIŞIR BİR YER''
Türkiye'nin dört bir yanından ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden gelen gençlerin Ahi Evran Gençlik Kampında kaynaştıklarını ve bundan mutluluk duyduğunu belirten Oktay kampın adına yakışır şekilde kardeşliğin, dostluğun, birlikteliğin, beraberliğin sembolü olduğunu söyledi.
KAMP KAPASİTESİ 2 KATINA ÇIKACAK
Kampta birçok noktada incelemede bulunan Oktay, kamp kapasitelerinin iki katına çıkarılacağı bilgisini vererek, şöyle devam etti:Türkiye'de şu anda 38 kampımız var bu şekilde. Türkiye'nin birçok ilinde bu kamplarımız var.
Sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatıyla bu kapasiteyi iki katına çıkarıyoruz. İnşallah, gelecek yıldan itibaren 250 bin olacak. Gençlik merkezlerimiz var çok sayıda. Bunun bir başka farklı aktiviteleri de Gençlik merkezlerimizde. Kamplarımızdan biraz daha farklı'' açıklamasında bulundu.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Kırşehir'de altyapıdan üstyapıya planlı dönüşüm
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



