Gülbahar Tekten'in Katil Zanlısı Yakalandı

ASAYİŞ 18.05.2023 - 16:18, Güncelleme: 18.05.2023 - 16:18
 

Gülbahar Tekten'in Katil Zanlısı Yakalandı

Kırşehir'de 38 yaşındaki Gülbahar Tekten'i defalarca bıçaklayarak öldüren katil zanlısı yakalandı.

Ankara Caddesi'nde bulunan Ünal apartmanında oturan Gülbahar Tekten'den haber alamayan yakınları durumu polise bildirmiş ve genç kadının evinde defalarca bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.Asayiş şube müdürlüğüne bağlı cinayet büro ekipleri tarafından yapılan 10 saatlik kamera kaydı incelemesi sonucu tespit edilen katil zanlısı yapılan operasyonla yakalandı.Suçunu itiraf eden 21 yaşındaki Y.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.   ELİNİ ISIRDI AMA BAŞARAMADI Katil zanlısı Y.Y. emniyette verdiği idadede; öldürdüğü Gülbahar Tekten ile olay günü uyuşturucu madde aldıklarını ve maktulün saldırısından kurtulmak için bıçak kullandığını ve gece saatlerinde yaşanan olayı hatırlamadığını dile getirdi.Buna rağmen polis kati zanlısının  evdeki kayıt cihazını fark ederek suya attığını belirledi.Ayrıca Gülbahar Tekten'in boğuşma sırasında kendisini öldürmeye çalışan Y..Y.'den kurtulmak için elini ısırdığı tespit edildi. Gülbahar Tekten'in cenazesi Mucur'a bağlı Obruk Köyü'nde defnedildi.
Kırşehir'de 38 yaşındaki Gülbahar Tekten'i defalarca bıçaklayarak öldüren katil zanlısı yakalandı.

Ankara Caddesi'nde bulunan Ünal apartmanında oturan Gülbahar Tekten'den haber alamayan yakınları durumu polise bildirmiş ve genç kadının evinde defalarca bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.Asayiş şube müdürlüğüne bağlı cinayet büro ekipleri tarafından yapılan 10 saatlik kamera kaydı incelemesi sonucu tespit edilen katil zanlısı yapılan operasyonla yakalandı.Suçunu itiraf eden 21 yaşındaki Y.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

ELİNİ ISIRDI AMA BAŞARAMADI

Katil zanlısı Y.Y. emniyette verdiği idadede; öldürdüğü Gülbahar Tekten ile olay günü uyuşturucu madde aldıklarını ve maktulün saldırısından kurtulmak için bıçak kullandığını ve gece saatlerinde yaşanan olayı hatırlamadığını dile getirdi.Buna rağmen polis kati zanlısının  evdeki kayıt cihazını fark ederek suya attığını belirledi.Ayrıca Gülbahar Tekten'in boğuşma sırasında kendisini öldürmeye çalışan Y..Y.'den kurtulmak için elini ısırdığı tespit edildi.

Gülbahar Tekten'in cenazesi Mucur'a bağlı Obruk Köyü'nde defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.