380 Kişilik Kadro İçin 2 Günde 3 Binin Üzerinde Başvuru

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2019 - 19:57, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

380 Kişilik Kadro İçin 2 Günde 3 Binin Üzerinde Başvuru

Kırşehir İşkur İl Müdürlüğü tarafından açıklanan okullarda temizlik ve güvenlik görevlisi olmak için başlatılan Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 2 günde 3 binin üzerinde başvuru alındı. Geçtiğimiz günlerde İşkur İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde (okullarda) çalıştırılmak üzere 250 temizlik işçisi , 130 güvenlik elemanı alınacağını duyurmuştu.Noter önünde yapılacak kura ile belirlenecek alımlar için başvuru işlemleri Cuma gününe kadar sürecek. 2 GÜNDE 3 BİNİ AŞTI 380 Kişilik kadro için başvuruda bulunmak isteyenler saatlerce İşkur İl Binası önünde uzun kuyruklar oluşturdu.2 günlük süre içerisinde başvuruların 3 bini aştığı öğrenildi.Başvuruların 3 gün daha devam edeceği öğrenilirken , Kırşehir'de ki işsizlik oranı da yine gözler önüne serildi.

Kırşehir İşkur İl Müdürlüğü tarafından açıklanan okullarda temizlik ve güvenlik görevlisi olmak için başlatılan Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 2 günde 3 binin üzerinde başvuru alındı.

Geçtiğimiz günlerde İşkur İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde (okullarda) çalıştırılmak üzere 250 temizlik işçisi , 130 güvenlik elemanı alınacağını duyurmuştu.Noter önünde yapılacak kura ile belirlenecek alımlar için başvuru işlemleri Cuma gününe kadar sürecek.

2 GÜNDE 3 BİNİ AŞTI

380 Kişilik kadro için başvuruda bulunmak isteyenler saatlerce İşkur İl Binası önünde uzun kuyruklar oluşturdu.2 günlük süre içerisinde başvuruların 3 bini aştığı öğrenildi.Başvuruların 3 gün daha devam edeceği öğrenilirken , Kırşehir'de ki işsizlik oranı da yine gözler önüne serildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.