12 Ağustos 2022 - 21:30 - Güncellenme: 05 Mayıs 2023 - 17:12
G: 05 Mayıs 2023 - 17:12
45 Bin Üretim Kapasiteli Kırşehir Halk Ekmek Fırını Tamamlanmak Üzere
Kırşehir Belediyesi tarafından satışa sunulan ve dağıtılan halk ekmeği için yeni bir ekmek fırını inşa ediliyor.2 ay sonra hizmete girecek olan yeni fırın günde 45 bin ekmek üretebilecek.
200 gram ekmeğin 3,5 TL'den satıldığı Kırşehir'de halk ekmeğe olan ihtiyaç da oldukça arttı.Günlük kapasitesi 12 bin ekmek olan mevcut fırında üretilen ekmeklerin 8 bin halk ekmek büfelerinden 2,75 TL'de satışa sunulurken kalan 4 bin ekmek ise ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor.

850 Metrekarelik Kapalı alanda Dev Bir Tünel Ekmek Fırını olacak
BAŞKAN EKİCİOĞLU TALİMAT VERMİŞTİ
Ucuz ekmek almak isteyen vatandaşlar ise gece saatlerinden itibaren halk ekmek büfeleri önünde ucuz ekmek almak isteyen vatandaşlar uzun ekmek kuyrukları oluşturuyor. Vatandaşların temel gıda ürünlerine hiç olmadığı kadar ihtiyacı olduğunu belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, daha yüksek kapasitede ekmek üreten yeni bir fırın inşa edeceklerini açıklamıştı.

45 BİN KAPASİTELİ FIRIN 2 AY SONRA HİZMETE GİRİYOR
Kırşehir Belediyesi'ne ait eski binası alanında 45 bin ekmek üretim kapasitesine sahip yeni fırın binası inşa edildi ve tamamlanmak üzere.Yaklaşık 2 ay sonra hizmete girecek olan yeni fırında üretilecek halk ekmeğin bir kısmı halk ekmek büfelerinden satışa sunulacak ve kalan kısmı ise ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

Kırşehir'de her 100 kişiye 138 sığır düşüyor

Kırşehir'in geleceği için kritik yatırım: Dev depolar yükseliyor

Kırşehir'de altyapıdan üstyapıya planlı dönüşüm

Yüzlerce aile Kırköy’e akın etti: Gökyüzü uçurtmalarla doldu

MHP'de Kırşehir gündemini sarsan değişim
Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti

Kırşehir’in de yer aldığı operasyonda şirketlere kayyum

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia

Kırşehir'de jeotermal potansiyeli en yüksek bölgeler belli oldu

Kırşehir'de her 100 kişiye 138 sığır düşüyor
Son Haberler
Kuş Kalesi’nde tarihi izler ve gizemli figürler araştırılacak

Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı

Kırşehir’de Gençler Sınav Stresini Şölenle Attı

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia

Kırşehir'in merkezi noktalarındaki işletmeler ihaleye çıkıyor