Adil Bir Sistem Yokmuş

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2019 - 19:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Adil Bir Sistem Yokmuş

Kırşehir Belediyesi 2018 yılı faaliyet raporunda yer alan ifadeler önceki yönetimin kurumsal anlamda sınıfta kaldığını gözler önüne serdi. 31 Mart Yerel seçimlerinde AKP'li Yaşar Bahçeci'den CHP'li Selahattin Ekicioğlu'na geçen Kırşehir Belediyesine ait 2018 yılı faaliyet raporu yayınlandı.Raporun son bölümünde yer alan değerlendirme kısmında ; yatırımlarda risk faktörünün dikkate alınmamasından dolayı mali ve idari zorlukların olması , Belediye hizmet binalarının yerleşimin dağınık olması ve yetersiz olmasından dolayı belediye hizmetlerinin etkin olarak sunulamaması , Belediye çalışanları arasında kopukluktan dolayı, kurumsal birliktelik anlayışının zayıf olması , Araç, gereç ve ekipman eksikliği gibi problemlerin yaşandığı belirtildi. ADİL BİR SİSTEM YOK ! Raporda dikkat çeken 2 madde ise önceki yönetimin kurumsal anlamda sınıfta kaldığını adeta göstergesi.Yaşar Bahçeci'nin de onay verdiği değerlendirme kısmında yer alan ifadelere göre Personelin teknik anlamda kendi alanında çalıştırılmadığı ve çalışanlar ile ilgili ödül ve ceza sisteminin adil olmadığı vurgulandı.Üstelik 2017 yılı faaliyet raporunda da aynı zaafların yer aldığı be bunlarla ilgili herhangi bir çalışma yapılmadığı da belirlendi.

Kırşehir Belediyesi 2018 yılı faaliyet raporunda yer alan ifadeler önceki yönetimin kurumsal anlamda sınıfta kaldığını gözler önüne serdi.

31 Mart Yerel seçimlerinde AKP'li Yaşar Bahçeci'den CHP'li Selahattin Ekicioğlu'na geçen Kırşehir Belediyesine ait 2018 yılı faaliyet raporu yayınlandı.Raporun son bölümünde yer alan değerlendirme kısmında ; yatırımlarda risk faktörünün dikkate alınmamasından dolayı mali ve idari zorlukların olması , Belediye hizmet binalarının yerleşimin dağınık olması ve yetersiz olmasından dolayı belediye hizmetlerinin etkin olarak sunulamaması , Belediye çalışanları arasında kopukluktan dolayı, kurumsal birliktelik anlayışının zayıf olması , Araç, gereç ve ekipman eksikliği gibi problemlerin yaşandığı belirtildi.

ADİL BİR SİSTEM YOK !

Raporda dikkat çeken 2 madde ise önceki yönetimin kurumsal anlamda sınıfta kaldığını adeta göstergesi.Yaşar Bahçeci'nin de onay verdiği değerlendirme kısmında yer alan ifadelere göre Personelin teknik anlamda kendi alanında çalıştırılmadığı ve çalışanlar ile ilgili ödül ve ceza sisteminin adil olmadığı vurgulandı.Üstelik 2017 yılı faaliyet raporunda da aynı zaafların yer aldığı be bunlarla ilgili herhangi bir çalışma yapılmadığı da belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.