Akpınar Belediyesinden Örnek Uygulama

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2019 - 13:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akpınar Belediyesinden Örnek Uygulama

Akpınar'da pazarcı esnafı bayan müşterileri var iken argo kelimeler kullanınca tezgahı 15 süre ile kapatıldı.Belediye Başkanı Şükrü Turgut bu tür uygulamalarımız devam edecek dedi. Akpınar İlçesinde pazar yerinde bayan müşterileri olduğu sırada argo kelimeler kullanan pazarcı esnafına kapatma cezası verildi.15 gün kapatma cezası verilen pazarcının tezgah açmasını önlemek için ise itfaiye aracı önlem olarak çekildi ve daha sonra kaldırıldı. BU TÜR UYGULAMALAR DEVAM EDECEK Konu ile ilgili açıklamada bulunan CHP'li Belediye Başkanı Şükrü Turgut , ''Bayan müşteriler olduğu sırada pazarcı esnafımız saygısızlıkta bulunmuş.Durum bize bildirilince böyle bir karar aldık.Pazarcı esnafını toplayarak , bu tür durumların yaşanmaması için uyarıda bulundum ve daha dikkatli olmalarını istedim.İtfaiye aracını ise oraya geçici olarak herhangi bir münakaşa mahal vermemek adına çektik.Bu tür uygulamalarımız devam edecek.Toplum olarak esnaf olarak özellikle bayanlara hal ve hareketlerimize dikkat etmemiz gerekiyor.Umarım bu ilk ve son olur.'' açıklamasında bulundu.

Akpınar'da pazarcı esnafı bayan müşterileri var iken argo kelimeler kullanınca tezgahı 15 süre ile kapatıldı.Belediye Başkanı Şükrü Turgut bu tür uygulamalarımız devam edecek dedi.

Akpınar İlçesinde pazar yerinde bayan müşterileri olduğu sırada argo kelimeler kullanan pazarcı esnafına kapatma cezası verildi.15 gün kapatma cezası verilen pazarcının tezgah açmasını önlemek için ise itfaiye aracı önlem olarak çekildi ve daha sonra kaldırıldı.

BU TÜR UYGULAMALAR DEVAM EDECEK

Konu ile ilgili açıklamada bulunan CHP'li Belediye Başkanı Şükrü Turgut , ''Bayan müşteriler olduğu sırada pazarcı esnafımız saygısızlıkta bulunmuş.Durum bize bildirilince böyle bir karar aldık.Pazarcı esnafını toplayarak , bu tür durumların yaşanmaması için uyarıda bulundum ve daha dikkatli olmalarını istedim.İtfaiye aracını ise oraya geçici olarak herhangi bir münakaşa mahal vermemek adına çektik.Bu tür uygulamalarımız devam edecek.Toplum olarak esnaf olarak özellikle bayanlara hal ve hareketlerimize dikkat etmemiz gerekiyor.Umarım bu ilk ve son olur.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.