Alara'nın Tedavisi İçin İstenen Paranın Yüzde 75'i Toplandı

ÇOCUK 08.05.2021 - 12:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Alara'nın Tedavisi İçin İstenen Paranın Yüzde 75'i Toplandı

Kırşehirli Şahbaz ailesinin küçük kızları Alara'nın tedavisi için gerekli olan 1 milyon 800 bin avro'nun yüzde 75'i toplandı.Aile, kalan kısmı da bir an önce tamamlayarak evlatlarını tedavi ettirmek istiyor.

Şanlıurfa'da öğretmenlik görevlerini sürdüren Kırşehirli Şahbaz ailesinin 2 yaşındaki küçük kızları Alara Şahbaz SMA-1 hastası ve yurt dışında tedavi olması için istenen ücret tam 1 milyon 800 bin avroydu. Alara için valilik izniyle başlatılan kampanya kapsamında şimdiye dek 1 Milyon 350 bin avro bağış toplandı.Aile şimdi kalan kısmın da bir an önce tamamlanmasını ve önce çocuklarının sağlığına kavuşmasını dört gözle bekliyor.   Fitre ve Zekatlarınızla Alara'ya Umut Olabilirsiniz.   Alara'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada , ''Yolumuzun en zorlu evresini birlikte atlattık ve sizlerin desteği ile buralara geldik.İnanıyoruz ki bunun devamı da gelecek. Şimdi size her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.Destekleyen herkese çok teşekkür ederiz.'' denildi.    
Kırşehirli Şahbaz ailesinin küçük kızları Alara'nın tedavisi için gerekli olan 1 milyon 800 bin avro'nun yüzde 75'i toplandı.Aile, kalan kısmı da bir an önce tamamlayarak evlatlarını tedavi ettirmek istiyor.

Şanlıurfa'da öğretmenlik görevlerini sürdüren Kırşehirli Şahbaz ailesinin 2 yaşındaki küçük kızları Alara Şahbaz SMA-1 hastası ve yurt dışında tedavi olması için istenen ücret tam 1 milyon 800 bin avroydu.

Alara için valilik izniyle başlatılan kampanya kapsamında şimdiye dek 1 Milyon 350 bin avro bağış toplandı.Aile şimdi kalan kısmın da bir an önce tamamlanmasını ve önce çocuklarının sağlığına kavuşmasını dört gözle bekliyor.

 

Fitre ve Zekatlarınızla Alara'ya Umut Olabilirsiniz.

 

Alara'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada , ''Yolumuzun en zorlu evresini birlikte atlattık ve sizlerin desteği ile buralara geldik.İnanıyoruz ki bunun devamı da gelecek. Şimdi size her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.Destekleyen herkese çok teşekkür ederiz.'' denildi.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.