Ankara'ya Kayseri'ye Gideceksek Bu Hastane Niye Var ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2020 - 16:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ankara'ya Kayseri'ye Gideceksek Bu Hastane Niye Var ?

Yılda 1 Milyon 133 bin hastaya bakan Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 8 ay sonrasına ultrason randevusu verildiği ortaya çıktı. Siyasi vesayet altında olan ve bu yüzden sürekli olarak kadrosal atamalar yapılan Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan personeller hastaneden bir bir ayrılıyor.Birçok poliklinikte uzman doktor sayısının azalması nedeniyle yoğunluk oluşurken birçok hasta randevu dahi alamadıklarını bu yüzden de uzman doktorlara muayene olamadıklarını açıklarken hastane ile ilgili çok vahim bir bilgiye daha ulaşıldı. 8 AY SONRASINA ULTRASON RANDEVUSU Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir süre önce çalışan 2 Radyoloji Uzmanından Sercan Özkaçmaz hastaneden ayrıldı.Edinilen bilgiye göre ultrason bölümüne tek radyoloji uzmanı bakıyor ve bu yüzden de ultrason çektirecek hastalarda bir yığılma oluştu..Hatta bu durum öyle bir hal aldı ki ; hastalara 8 ay sonrası için randevu verilmeye başlandı.Vatandaş ise bu duruma isyan ederek tedavi olmak için Ankara ve Kayseri'nin yolunu tutuyor. BİZ EĞER ANKARA YA DA KAYSERİ'YE GİDECEKSEK BU HASTANE NEDEN VAR ? Konu ile ilgili açıklamada bulunan vatandaşlar ise bu duruma isyan etti.8 ay sonrasına randevu mu olur ? diyen vatandaşlar , ''Eğer biz Ankara'ya , Kayseri'ye gideceksek bu hastane burada neden var ? '' sorusunu yönelttiler.

Yılda 1 Milyon 133 bin hastaya bakan Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 8 ay sonrasına ultrason randevusu verildiği ortaya çıktı.

Siyasi vesayet altında olan ve bu yüzden sürekli olarak kadrosal atamalar yapılan Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan personeller hastaneden bir bir ayrılıyor.Birçok poliklinikte uzman doktor sayısının azalması nedeniyle yoğunluk oluşurken birçok hasta randevu dahi alamadıklarını bu yüzden de uzman doktorlara muayene olamadıklarını açıklarken hastane ile ilgili çok vahim bir bilgiye daha ulaşıldı.

8 AY SONRASINA ULTRASON RANDEVUSU

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir süre önce çalışan 2 Radyoloji Uzmanından Sercan Özkaçmaz hastaneden ayrıldı.Edinilen bilgiye göre ultrason bölümüne tek radyoloji uzmanı bakıyor ve bu yüzden de ultrason çektirecek hastalarda bir yığılma oluştu..Hatta bu durum öyle bir hal aldı ki ; hastalara 8 ay sonrası için randevu verilmeye başlandı.Vatandaş ise bu duruma isyan ederek tedavi olmak için Ankara ve Kayseri'nin yolunu tutuyor.

BİZ EĞER ANKARA YA DA KAYSERİ'YE GİDECEKSEK BU HASTANE NEDEN VAR ?

Konu ile ilgili açıklamada bulunan vatandaşlar ise bu duruma isyan etti.8 ay sonrasına randevu mu olur ? diyen vatandaşlar , ''Eğer biz Ankara'ya , Kayseri'ye gideceksek bu hastane burada neden var ? '' sorusunu yönelttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.