Araç Hırsızları Yakalandı

ASAYİŞ 12.11.2022 - 16:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Araç Hırsızları Yakalandı

Kırşehir'de son dönemde artan otomobil hırsızlığı vakalarının failleri yakalandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde son dönemde artan araç hırsızlıklarıyla ile ilgili çalışma başlattı.    Kervansaray ve Aşıkpaşa  Mahallelerinde farklı zamanlarda 3 otomobil ve 1 motosikleti çaldıkları belirlenen şahıslar için 80 saatlik güvenlik kamerası görüntüleri incelendi.   Ekiplerce yapılan çalışmalarda şüpheli şahısların Konya'dan geldikleri tespit edildi. Şüpheliler M.Y.D ve F.K. (19), Konya ve Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla, Kulu ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.     Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.   Öte yandan şüpheli şahısların otostop çekerek Kulu ilçesinden Kırşehir'e geldikleri, burada da tespit ettikleri araçları çaldıkları belirlenirken, 1 otomobil ve 1 motosikletin ise sahiplerine teslim edildiği bilgisine ulaşıldı.
Kırşehir'de son dönemde artan otomobil hırsızlığı vakalarının failleri yakalandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde son dönemde artan araç hırsızlıklarıyla ile ilgili çalışma başlattı. 

 

Kervansaray ve Aşıkpaşa  Mahallelerinde farklı zamanlarda 3 otomobil ve 1 motosikleti çaldıkları belirlenen şahıslar için 80 saatlik güvenlik kamerası görüntüleri incelendi.

 

Ekiplerce yapılan çalışmalarda şüpheli şahısların Konya'dan geldikleri tespit edildi. Şüpheliler M.Y.D ve F.K. (19), Konya ve Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla, Kulu ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

 

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Öte yandan şüpheli şahısların otostop çekerek Kulu ilçesinden Kırşehir'e geldikleri, burada da tespit ettikleri araçları çaldıkları belirlenirken, 1 otomobil ve 1 motosikletin ise sahiplerine teslim edildiği bilgisine ulaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.