Asaf Kayaoğlu, ''Filistinli Kardeşlerimiz Katledilirken, Araziler İsrail'e Amerika'ya Peşkeş Çekiliyor''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.05.2018 - 18:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Asaf Kayaoğlu, ''Filistinli Kardeşlerimiz Katledilirken, Araziler İsrail'e Amerika'ya Peşkeş Çekiliyor''

İsrail'in Gazze'de uyguladığı vahşeti dedğerlendiren İYİ Parti Milletvekili aday adayı Asaf Kayaoğlu , ''Filistinli kardeşlerimiz katledilirken araziler İsrail'e ve Amerika'ya peşkeş çekiliyor'' açıklamasında bulundu. İsrail’in işgal altındaki Filistinlilere yaptığı zulme yönelik yaptırım uygulanması gerektiğini belirten  İYİ parti kırşehir milletvekili aday adayı Asaf Kayaoğlu “İsrail elbet birgün yaptıklarının cezasını çekecek. Çoluk çocuk demeden yaptığı katliamlara dünya seyirci kalıyor. Bu utanca dünya ne kadar sessiz kaldıysa Türkiye de bir o kadar sessiz kalmıştır. Basit birkaç kınamalarla geçiştiriliyor. Hak dinlere başkentlik yapmış, bizim ilk kıblemiz Mescidi Aksanın da bulunduğu bu kutsal şehri Müslümanların gözü önünde katliam yaparak bizlerden koparmak istenmekte. Biz hükümetten en sert şekilde tepki beklerken sadece kınamalarla geçiştirilmesi bizi ziyadesiyle üzmektedir. Amerika ve İsrail Kudüs'te elini kolunu sallayarak Filistinli kardeşlerimizi katlederken biz Atatürk Orman Çiftliği arazisine yapılan ABD büyük elçilik binası başta olmak üzere bir çok ihaleleri, taşınmaz arazilerini İsrail ve Amerika'ya peşkeş çekmekteyiz. Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görüneceksin. Dışarıda başka içeride başka olmayacaksın. Filistin bizimde kırmızı çizgimizdir. Üzerimize ne vazife düşerse yapmaya hazırız. Korkusuzca alınacak her karara imzamızı atarız. Yeter ki zulüm dursun. Filistin Filistinlilere bırakılsın.” açıklamasında bulundu.
İsrail'in Gazze'de uyguladığı vahşeti dedğerlendiren İYİ Parti Milletvekili aday adayı Asaf Kayaoğlu , ''Filistinli kardeşlerimiz katledilirken araziler İsrail'e ve Amerika'ya peşkeş çekiliyor'' açıklamasında bulundu.

İsrail’in işgal altındaki Filistinlilere yaptığı zulme yönelik yaptırım uygulanması gerektiğini belirten  İYİ parti kırşehir milletvekili aday adayı Asaf Kayaoğlu “İsrail elbet birgün yaptıklarının cezasını çekecek. Çoluk çocuk demeden yaptığı katliamlara dünya seyirci kalıyor. Bu utanca dünya ne kadar sessiz kaldıysa Türkiye de bir o kadar sessiz kalmıştır. Basit birkaç kınamalarla geçiştiriliyor. Hak dinlere başkentlik yapmış, bizim ilk kıblemiz Mescidi Aksanın da bulunduğu bu kutsal şehri Müslümanların gözü önünde katliam yaparak bizlerden koparmak istenmekte. Biz hükümetten en sert şekilde tepki beklerken sadece kınamalarla geçiştirilmesi bizi ziyadesiyle üzmektedir. Amerika ve İsrail Kudüs'te elini kolunu sallayarak Filistinli kardeşlerimizi katlederken biz Atatürk Orman Çiftliği arazisine yapılan ABD büyük elçilik binası başta olmak üzere bir çok ihaleleri, taşınmaz arazilerini İsrail ve Amerika'ya peşkeş çekmekteyiz. Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görüneceksin. Dışarıda başka içeride başka olmayacaksın. Filistin bizimde kırmızı çizgimizdir. Üzerimize ne vazife düşerse yapmaya hazırız. Korkusuzca alınacak her karara imzamızı atarız. Yeter ki zulüm dursun. Filistin Filistinlilere bırakılsın.” açıklamasında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.