Avrupa Şampiyonu Yoncagül Yılmaz, ''Dünya Şampiyonu Olmak İstiyorum''

SPOR 02.08.2023 - 14:00, Güncelleme: 02.08.2023 - 14:09
 

Avrupa Şampiyonu Yoncagül Yılmaz, ''Dünya Şampiyonu Olmak İstiyorum''

Romanya'da düzenlenen Yıldız Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Yoncagül Yılmaz, memleketi Kırşehir'de coşkuyla karşılandı.

Kırşehir Valiliği önünde coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonu Yoncagül Yılmaz’a Vali H. Mete Buhara tarafından çiçek takıldı.     Ardından, Valilik makamında sporcu ve beraberindeki heyeti ağırlayan Vali Sayın H. Mete Buhara, yaptığı konuşmada, “Avrupa Şampiyonu Yoncagül kızımız elde ettiği başarıyla ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandırdı. Yoncagül kızımızın bu başarısı diğer tüm gençlerimize de örnek olmalıdır. Kendisini kutluyor, başarısının devam etmesini temenni ediyor, bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.     Avrupa Şampiyonu sporcumuz Yoncagül Yılmaz ise "Şampiyonayı kazanarak İstiklal Marşımızı okuttum. Bu çok gurur verici idi. Burada spor salonu evimize çok. Arkadaşlarıma birlikte spor yaparak kendimi geliştirdim. Sonrasında ise Mehmet hocam ile çalıştık. Avrupa şampiyonasını kazandık, bundan sonraki hedefim ise dünya şampiyonluğu" dedi.
Romanya'da düzenlenen Yıldız Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Avrupa Şampiyonu olan Yoncagül Yılmaz, memleketi Kırşehir'de coşkuyla karşılandı.

Kırşehir Valiliği önünde coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Yıldızlar Avrupa Boks Şampiyonu Yoncagül Yılmaz’a Vali H. Mete Buhara tarafından çiçek takıldı.

 

 

Ardından, Valilik makamında sporcu ve beraberindeki heyeti ağırlayan Vali Sayın H. Mete Buhara, yaptığı konuşmada, “Avrupa Şampiyonu Yoncagül kızımız elde ettiği başarıyla ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandırdı. Yoncagül kızımızın bu başarısı diğer tüm gençlerimize de örnek olmalıdır. Kendisini kutluyor, başarısının devam etmesini temenni ediyor, bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

Avrupa Şampiyonu sporcumuz Yoncagül Yılmaz ise "Şampiyonayı kazanarak İstiklal Marşımızı okuttum. Bu çok gurur verici idi. Burada spor salonu evimize çok. Arkadaşlarıma birlikte spor yaparak kendimi geliştirdim. Sonrasında ise Mehmet hocam ile çalıştık. Avrupa şampiyonasını kazandık, bundan sonraki hedefim ise dünya şampiyonluğu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.