Aydın Battal'ı Dolandıran Şahıslar Yakayı Ele Verdi
Kırşehir Valiliği'nin adını vererek fenomen muhar adayı Aydın Battal'ı dolandıran şahıslar yakalandı.
Kırşehir'in fenomen muhtar adayı Aydın Battal geçtiğimiz günlerde kendisini Valilikten arayan kişiler olduğunu tanıtan kişiler tarafından dolandırıldığını açıklamış ve koyunlarını verdiği kişiler hakkında şiir yazmıştı.Olayın basına yansımasının ardından Vali Hüdayar Mete Buhara tarafından verilen talimatın ardından güvenlik güçleri tarafından yapılan tahkikatın ardından şüpheliler yakalandı.
Sosyal medyada yaptığı paylaşımda kendisine gelenlere bir hayır kurumu için adaklık 4 koyun ve 6 kuzu verdiğini aktaran Battal'ın şikayeti üzerine Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Jandarma ekipleri, dolandırıcılık olayını gerçekleştirdiği iddia edilen E.C. ve M.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin jandarmaki işlemleri sürüyor.
VALİ BUHARA'DAN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili sosyla medya hesabından paylaşımda bulunan Vali Buhara, '' Bazı basın organlarına ve sosyal medyaya yansıyan konuya ilişkin GEREĞİ YAPILMIŞTIR ! Aşağıhomurlu Köyünde yaşayan Muhtar Adaylığı ile tanınan Aydın BATTAL adlı vatandaşımızı kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandıran şüpheliler yakalanarak adalete teslim edilmiştir'' ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Kırşehir'de altyapıdan üstyapıya planlı dönüşüm
Görüntüle →Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
İstanbul'dan Kırşehir'e uzanan posta güvercini yarışı



