Baba Oğlunu Vurdu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2018 - 21:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Baba Oğlunu Vurdu

Çiçekdağı'da ilçesinde baba oğul arasında meydana gelen silahlı kavgada, oğul yaralındı. Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Şefaatli Caddesi'nde baba A.Ş. ile oğlu Y.Ş. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.Kavgaya dönüşen olayda oğul Y.Ş, tabancayla vurularak yaralandı.Çevredekilerin yardım çağrısı üzerine yaralı 112 Acil Sağlık ekibince Yerköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.Hayati tehlikesi bulunan yaralı, daha sonra Yozgat Şehir Hastanesine sevk edildi. Olay yerinde güvenlik tedbiri alan Çiçekdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, baba A.Ş'yi evinde gözaltına aldı.

Çiçekdağı'da ilçesinde baba oğul arasında meydana gelen silahlı kavgada, oğul yaralındı.

Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Şefaatli Caddesi'nde baba A.Ş. ile oğlu Y.Ş. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.Kavgaya dönüşen olayda oğul Y.Ş, tabancayla vurularak yaralandı.Çevredekilerin yardım çağrısı üzerine yaralı 112 Acil Sağlık ekibince Yerköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.Hayati tehlikesi bulunan yaralı, daha sonra Yozgat Şehir Hastanesine sevk edildi.

Olay yerinde güvenlik tedbiri alan Çiçekdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, baba A.Ş'yi evinde gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.