Kırşehir Haber Türk
Kırşehir Haber Türk
Kırşehir · 22°C
Bizi Takip Edin
02 Eylül 2024 - 08:10

Bakanlık Kırşehir'deki 2 Araziyi Satışa Çıkardı

53 İlde 747 arsayı satışa çıkaran Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın satış listesinde Kırşehir'den 2 arazi bulunuyor.

0 Paylaşım
Bakanlık Kırşehir'deki 2 Araziyi Satışa Çıkardı

Kaynak yaratmaya çalışan hükümet ülkenin birçok yerindeki arsaları satışa çıkardı.Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 53 İlde 747 muhtelif arsayı satışa çıkardığını duyurdu.Bakanlığın satış listesinde Kırşehir'de 2 arazi bulunuyor.İlk arazi Kuşdilli Mahallesi Hızırağa Mevkii'nde yer alıyor.4754 ada 2 parsel numaralı 39 bin 766 metrekarelik arsa için biçilen 28 milyon 632 bin TL'lik değer çıkarıldı.Termal Turizm alanı olan dev arazi ile birlikte Boztepe İlçesi Hatunoğlu Köyü'nde 128 ada 10 numaralı parsel de satışa çıkarıldı.Köy gelişim alanı içerisinde bulunan 4 bin 500 metrekarelik arazi için 1 milyon 351 bin TL'lik değer çıkarıldı.

10 EYLÜL'DE AÇIK ARTTIRMA

Her iki arsa 10 Eylül 2024 tarihinde saat  10:30'da açık arttırma ile satışa çıkarılacak.Alıcılara yüzde 25 peşinatla 24 ay vadeli imkan da tanınacak.Araziler mevcut haliyle satıiacak ve teslim alma yükümlülüğü alıcıya ait olacak.

 

#bakanlık #arazi

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!