Başarılı İş Kadınlarının Öyküleri Öğrencilere Aktarılıyor

EĞİTİM 23.05.2024 - 23:31, Güncelleme: 23.05.2024 - 23:53
 

Başarılı İş Kadınlarının Öyküleri Öğrencilere Aktarılıyor

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan çalışma kapsamında başarılı kadınların öyküleri öğrencilere anlatılıyor.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Komitesi tarafından yürütülen çalışma kapsamında Kırşehir TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine başarılı iş kadınlarının öyküsü aktarıldı. Okulda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Özge Şenlik, '' Ben Kırşehir Ticaret Odası Kadın Girişimciler  İcra Komitesi Başkanı Özge Şenlik. Siz öğrencilere umut ışığı olmak ve kadınların inanınca başaramayacağı hiçbir şeyin olmayacağını göstermek adına girişimci kadınları tanıtmak için buradayız.Hepsi içinde cevher olan , bunu zamanla ve destekle ortaya çıkaran istiridye içindeki inciler. Tıpkı sizler gibi. Sizlerin de şu an içinizde olan ama kimsenin görmediği şeyleri, sizlere yansıtmak adına ayna olmaya geldik. Unutmayın ki bizler de , sizler gibi bu sıralardan serpilerek geldik .Hiçbirimize şu anki başarılarımız altın tepsi ile sunulmadı.  Dilerim amacımız yerine ulaşır ve sizler de kendi başarı hikayenizi , kendi defterlerinize altın harflerle yazarsınız'' diye konuştu.
Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan çalışma kapsamında başarılı kadınların öyküleri öğrencilere anlatılıyor.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Komitesi tarafından yürütülen çalışma kapsamında Kırşehir TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine başarılı iş kadınlarının öyküsü aktarıldı.

Okulda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Özge Şenlik, '' Ben Kırşehir Ticaret Odası Kadın Girişimciler  İcra Komitesi Başkanı Özge Şenlik. Siz öğrencilere umut ışığı olmak ve kadınların inanınca başaramayacağı hiçbir şeyin olmayacağını göstermek adına girişimci kadınları tanıtmak için buradayız.Hepsi içinde cevher olan , bunu zamanla ve destekle ortaya çıkaran istiridye içindeki inciler. Tıpkı sizler gibi. Sizlerin de şu an içinizde olan ama kimsenin görmediği şeyleri, sizlere yansıtmak adına ayna olmaya geldik. Unutmayın ki bizler de , sizler gibi bu sıralardan serpilerek geldik .Hiçbirimize şu anki başarılarımız altın tepsi ile sunulmadı.  Dilerim amacımız yerine ulaşır ve sizler de kendi başarı hikayenizi , kendi defterlerinize altın harflerle yazarsınız'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.