Bu Görüntüye Yürek Dayanmaz

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2019 - 14:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bu Görüntüye Yürek Dayanmaz

Avusturya'da boşanmak istediği eşi tarafından canice katledilen Kadın ve 2 çocuğu Kırşehir'de toprağa verildi. Kendisi Kırşehirli olan ve Balıkesirli eşinden boşanmak isteyen Tuğba Aşık (29) canice katledildi.Cinnet geçirdiği iddia edilen Samet Aşık (31) eşi ile birlikte kızı Tuana Aşık'ı da (2) bıçaklayarak katletti.Cani adam daha sonra 11 aylık Selman Aşık'ı da boğarak öldürdü. Avrupa'da da büyük yankı uyandıran olayın ardından cani adam polise giderek teslim oldu.Talihsiz kadın ve 2 çocuğu yapılan otopsinin ardından memleketleri Kırşehir'e gönderildi.Kırşehir Ali Çam Cami'sinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından anne ve çocuklar Bağbaşı mezarlığında toprağa verildi. KATİLİN SOYADINI TAŞIMADILAR Cenaze töreninde talihsiz kadın ve çocukların ailelerinin bitkin olduğu gözlendi. Anne ve çocukların görüntüsü ''buna yürek dayanmaz'' dedirtti.Tabutla üzerindeki isimler de ise cani babanın değil annenin kızlık soyadı kullanıldı.

Avusturya'da boşanmak istediği eşi tarafından canice katledilen Kadın ve 2 çocuğu Kırşehir'de toprağa verildi.

Kendisi Kırşehirli olan ve Balıkesirli eşinden boşanmak isteyen Tuğba Aşık (29) canice katledildi.Cinnet geçirdiği iddia edilen Samet Aşık (31) eşi ile birlikte kızı Tuana Aşık'ı da (2) bıçaklayarak katletti.Cani adam daha sonra 11 aylık Selman Aşık'ı da boğarak öldürdü.

Avrupa'da da büyük yankı uyandıran olayın ardından cani adam polise giderek teslim oldu.Talihsiz kadın ve 2 çocuğu yapılan otopsinin ardından memleketleri Kırşehir'e gönderildi.Kırşehir Ali Çam Cami'sinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından anne ve çocuklar Bağbaşı mezarlığında toprağa verildi.

KATİLİN SOYADINI TAŞIMADILAR

Cenaze töreninde talihsiz kadın ve çocukların ailelerinin bitkin olduğu gözlendi.

Anne ve çocukların görüntüsü ''buna yürek dayanmaz'' dedirtti.Tabutla üzerindeki isimler de ise cani babanın değil annenin kızlık soyadı kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.