Büyük İkramiye Kırşehir'e Çıktı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2019 - 21:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Büyük İkramiye Kırşehir'e Çıktı

Son dönemde sık sık büyük ikramiye çıkan Kırşehir'e yine büyük ikramiye isabet etti. 18 Aralık 2019 tarihinde çekilen 5+1 şans topu çekilişinde büyük ikramiye 11 - 12 - 17 - 23 - 26 + 03 numaralarına isabet etti.Tek kişinin bildiği bilet Kırşehir'e isabet etti.Böylece talihli kişi 1 milyon 836 bin liranın da sahibi oldu.5 bilen 26 kişiye ise 3 bin 553 TL dağıtılacak.Büyük ikramiye ödemeleri satılan ilden yapılamıyor.Kırşehir'de ki talihli kişinin henüz kim olduğu belli değil ancak tahsili yapabilmesi için de Ankara'da bulunan Milli Piyango İdaresine başvurması gerekiyor. Şans Topu 5+1 oyununda; (1 + 1), (2 + 1), (3), (3 + 1) ve (4) bilenlerin ikramiyelerini bayiler,(4 + 1) ve (5) bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve Milli Piyango İdaresi Şubeleri,(5 + 1) bilenlerin ikramiyesi Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce ödenir. Milli Piyango biletlerinde zaman aşımı süresi ne kadardır? Milli piyango biletlerinde ikramiyeler bir senelik zaman aşımı süresine tabidir. Yani, çekilişi tarihinden itibaren bir sene içerisinde ibraz edilmeyen biletler, zaman aşımına uğrar ve bu biletlerin ödemeleri biletler yandığı için yapılmaz. Şayet zaman aşımı süresi hafta sonu veya resmi tatile denk gelirse, biletinizdeki ikramiyeyi takip eden ilk iş günü mesai sonuna kadar alabilirsiniz.

Son dönemde sık sık büyük ikramiye çıkan Kırşehir'e yine büyük ikramiye isabet etti.

18 Aralık 2019 tarihinde çekilen 5+1 şans topu çekilişinde büyük ikramiye 11 - 12 - 17 - 23 - 26 + 03 numaralarına isabet etti.Tek kişinin bildiği bilet Kırşehir'e isabet etti.Böylece talihli kişi 1 milyon 836 bin liranın da sahibi oldu.5 bilen 26 kişiye ise 3 bin 553 TL dağıtılacak.Büyük ikramiye ödemeleri satılan ilden yapılamıyor.Kırşehir'de ki talihli kişinin henüz kim olduğu belli değil ancak tahsili yapabilmesi için de Ankara'da bulunan Milli Piyango İdaresine başvurması gerekiyor.

Şans Topu 5+1 oyununda;

(1 + 1), (2 + 1), (3), (3 + 1) ve (4) bilenlerin ikramiyelerini bayiler,
(4 + 1) ve (5) bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve Milli Piyango İdaresi Şubeleri,
(5 + 1) bilenlerin ikramiyesi Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce ödenir.

Milli Piyango biletlerinde zaman aşımı süresi ne kadardır?

Milli piyango biletlerinde ikramiyeler bir senelik zaman aşımı süresine tabidir. Yani, çekilişi tarihinden itibaren bir sene içerisinde ibraz edilmeyen biletler, zaman aşımına uğrar ve bu biletlerin ödemeleri biletler yandığı için yapılmaz. Şayet zaman aşımı süresi hafta sonu veya resmi tatile denk gelirse, biletinizdeki ikramiyeyi takip eden ilk iş günü mesai sonuna kadar alabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.