Cezaevi Firarileri Kırşehir'de Yakayı Ele Verdi

ASAYİŞ 30.01.2024 - 20:53, Güncelleme: 30.01.2024 - 20:45
 

Cezaevi Firarileri Kırşehir'de Yakayı Ele Verdi

Haklarında kesinleşmiş hüküm bulunan 2 firari Kırşehir'de yakalandı.

Kırşehir-Kırıkkale kara yolu uygulama noktasında durdurdukları otomobilin sürücüsünün verdiği M.A. adına düzenlenmiş ehliyetin sahte olduğunu tespit eden Kırşehir İl Jandarma ekipleri , bir miktar uyuşturucu ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilen aracın plakasının da çalıntı olduğunu saptadı.     Yapılan incelemeden sahte kimlik kullanan kişinin  gerçek kimliğinin A.A. olduğunu, "nitelikli yağma" suçundan hakkında 31 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğunu, Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar ettiğini, 3 farklı suçtan da arandığını belirlendi.Hükümlü, işlemlerinin ardından Kırşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. HIRSIZLIK FİRARİSİ YAKAYI ELE VERDİ Bir diğer olayda ise İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızlık suçundan 13 yıl 2 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari F.K'nin yakalanması için çalışma başlattı.Ekipler, F.K'yi kent merkezinde düzenlediği operasyonla yakaladı.Hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
Haklarında kesinleşmiş hüküm bulunan 2 firari Kırşehir'de yakalandı.

Kırşehir-Kırıkkale kara yolu uygulama noktasında durdurdukları otomobilin sürücüsünün verdiği M.A. adına düzenlenmiş ehliyetin sahte olduğunu tespit eden Kırşehir İl Jandarma ekipleri , bir miktar uyuşturucu ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilen aracın plakasının da çalıntı olduğunu saptadı.

 

 

Yapılan incelemeden sahte kimlik kullanan kişinin  gerçek kimliğinin A.A. olduğunu, "nitelikli yağma" suçundan hakkında 31 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğunu, Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar ettiğini, 3 farklı suçtan da arandığını belirlendi.Hükümlü, işlemlerinin ardından Kırşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

HIRSIZLIK FİRARİSİ YAKAYI ELE VERDİ

Bir diğer olayda ise İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızlık suçundan 13 yıl 2 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari F.K'nin yakalanması için çalışma başlattı.Ekipler, F.K'yi kent merkezinde düzenlediği operasyonla yakaladı.Hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.