CNN Türk Kaman'a Konuk Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2019 - 14:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

CNN Türk Kaman'a Konuk Oldu

CNN Türk ekranlarına gelen Güven İslamoğlu ile yeşil doğa Kaman'a konuk oldu.Kaman'ın dünyaca ünlü cevizini konu ala programda Kaman Ceviz Festivali ve Ceviz hasadı gösterildi.Programda Güven İslamoğlu en çok Kaman Ceviz Festivalinde dahi yer alan İthal cevizlere dikkat çekti.Daha önce geleneksel şekilde üretilen Kaman Cevizinin artık büyük çaplı yapıldığı ve ticarete döküldüğü de programda belirtildi. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

CNN Türk ekranlarına gelen Güven İslamoğlu ile yeşil doğa Kaman'a konuk oldu.Kaman'ın dünyaca ünlü cevizini konu ala programda Kaman Ceviz Festivali ve Ceviz hasadı gösterildi.Programda Güven İslamoğlu en çok Kaman Ceviz Festivalinde dahi yer alan İthal cevizlere dikkat çekti.Daha önce geleneksel şekilde üretilen Kaman Cevizinin artık büyük çaplı yapıldığı ve ticarete döküldüğü de programda belirtildi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.