Deniz Bölükbaşı Son Yolculuğuna Uğurlandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2018 - 13:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Deniz Bölükbaşı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Emekli Büyükelçi ve eski MHP milletvekili Deniz Bölükbaşı için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Çeşitli rahatsızlıklar nedeniyle tedavi gördüğü  Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden emekli büyükelçi ve eski MHP milletvekili 69 yaşındaki Deniz Bölükbaşı’nın TBMM’deki cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski bakanlar, milletvekilleri, Bölükbaşı’nın ailesi ve yakınları katıldı. Deniz Bölükbaşı’nın özgeçmişinin okunmasının ardından  TBMM Cami İmamı Ahmet Yedekli tarafından dua edildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Deniz Bölükbaşı’nın eşi Sema Bölükbaşı ve kızları Hande ile Zeynep taziyeleri kabul etti. Zeynep Bölükbaşı cenaze töreni boyunca babasının resmini elinde taşıdı. SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Emekli büyükelçi ve eski MHP milletvekili Deniz Bölükbaşı'nın cenazesi TBMM’de düzenlenen törenin ardından Kocatepe Camisine getirildi. Cami avlusunda ailesi taziyeleri kabul etti. Acılı aile daha sonra Bölükbaşı’nın Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze namazına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yan yana saf tuttu ve iki lider bir süre kendi aralarında sohbet etti. Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, milletvekilleri ile çok sayıda bürokrat ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Bölükbaşı'nın cenazesi ambulansa taşındı. Bölükbaşı Cebeci Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Emekli Büyükelçi ve eski MHP milletvekili Deniz Bölükbaşı için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Çeşitli rahatsızlıklar nedeniyle tedavi gördüğü  Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden emekli büyükelçi ve eski MHP milletvekili 69 yaşındaki Deniz Bölükbaşı’nın TBMM’deki cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski bakanlar, milletvekilleri, Bölükbaşı’nın ailesi ve yakınları katıldı. Deniz Bölükbaşı’nın özgeçmişinin okunmasının ardından  TBMM Cami İmamı Ahmet Yedekli tarafından dua edildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Deniz Bölükbaşı’nın eşi Sema Bölükbaşı ve kızları Hande ile Zeynep taziyeleri kabul etti. Zeynep Bölükbaşı cenaze töreni boyunca babasının resmini elinde taşıdı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Emekli büyükelçi ve eski MHP milletvekili Deniz Bölükbaşı'nın cenazesi TBMM’de düzenlenen törenin ardından Kocatepe Camisine getirildi.

Cami avlusunda ailesi taziyeleri kabul etti. Acılı aile daha sonra Bölükbaşı’nın Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze namazına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yan yana saf tuttu ve iki lider bir süre kendi aralarında sohbet etti. Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, milletvekilleri ile çok sayıda bürokrat ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Bölükbaşı'nın cenazesi ambulansa taşındı. Bölükbaşı Cebeci Asri Mezarlığında toprağa verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.