Doktorlar Son Çare Dedi Evine Gönderdi, Yardım Bekliyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2018 - 21:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Doktorlar Son Çare Dedi Evine Gönderdi, Yardım Bekliyor

Mucur'da yaşayan kanser hastası Nebahat Taşkın doktorların tedavisi için önerdiği anne sütü için yardım bekliyor. Uzun süre önce karın zarı ve bağırsak kanserine yakalanan ve yaklaşık 8 aydır tedavi gören Nebahat Taşkın'ın (54) hastalığı iyice ilerledi.Tedavisi için hastane hastane gezen Nebahat Taşkın ve ailesi son olarak evine gönderildi ve son çare olarak anne sütü önerildi.Mucur'da hasta yatağında zor günler geçiren Nebahat Taşkın tedavisi için umut ışığı olacak anne sütü için yardım bekliyor.Nebahat Taşkın'a anne sütü için yardımcı olmak isterseniz 05531557172 nolu telefon numarasına ulaşabilirsiniz.
Mucur'da yaşayan kanser hastası Nebahat Taşkın doktorların tedavisi için önerdiği anne sütü için yardım bekliyor.

Uzun süre önce karın zarı ve bağırsak kanserine yakalanan ve yaklaşık 8 aydır tedavi gören Nebahat Taşkın'ın (54) hastalığı iyice ilerledi.Tedavisi için hastane hastane gezen Nebahat Taşkın ve ailesi son olarak evine gönderildi ve son çare olarak anne sütü önerildi.Mucur'da hasta yatağında zor günler geçiren Nebahat Taşkın tedavisi için umut ışığı olacak anne sütü için yardım bekliyor.Nebahat Taşkın'a anne sütü için yardımcı olmak isterseniz 05531557172 nolu telefon numarasına ulaşabilirsiniz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.