Dolu Yağışı Kazayı Getirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2019 - 21:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Dolu Yağışı Kazayı Getirdi

Özbağ'da yağan dolu ile birlikte kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Mesut Özkan yönetimindeki 16 PD 348 plakalı araç Kırşehir-Kırıkkale karayolu Çemaş mevkiinde dolu yağışının da etkisindeki kayganlaşan yolda kontrolünü kaybederek refüje çarptı.33 NJ 004 plakalı Gökhan Olgar idaresindeki araç da duramayarak kaza yapan araca , 16 PD 348 plakalı araç da çarpmanın etkisiyle başka bir araca çarptı. KIRŞEHİR'DE YAĞMURUN ETKİSİ İLE KAYGAN ZEMİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI. (İHA/KIRŞEHİR-İHA) Meydana gelen kazada Gökhan Ilgar, Mesut Özkan , Ali İmer, Hüseyin Kaloğlu , Gökçe Ela Çetin ve Fatma Çetin yaralandı.112 acil servis ekipleriyle Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken uzun süre trafiğe kapanan yol polis ekiplerinin de müdahalesiyle trafiğe açıldı.
Özbağ'da yağan dolu ile birlikte kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Mesut Özkan yönetimindeki 16 PD 348 plakalı araç Kırşehir-Kırıkkale karayolu Çemaş mevkiinde dolu yağışının da etkisindeki kayganlaşan yolda kontrolünü kaybederek refüje çarptı.33 NJ 004 plakalı Gökhan Olgar idaresindeki araç da duramayarak kaza yapan araca , 16 PD 348 plakalı araç da çarpmanın etkisiyle başka bir araca çarptı.

KIRŞEHİR'DE YAĞMURUN ETKİSİ İLE KAYGAN ZEMİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 4 KİŞİ YARALANDI. (İHA/KIRŞEHİR-İHA)

Meydana gelen kazada Gökhan Ilgar, Mesut Özkan , Ali İmer, Hüseyin Kaloğlu , Gökçe Ela Çetin ve Fatma Çetin yaralandı.112 acil servis ekipleriyle Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken uzun süre trafiğe kapanan yol polis ekiplerinin de müdahalesiyle trafiğe açıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.