Ecem Motors Kırşehir'de Faaliyete Girdi

EKONOMİ 02.10.2023 - 15:37, Güncelleme: 02.10.2023 - 15:37
 

Ecem Motors Kırşehir'de Faaliyete Girdi

Ankara'da faaliyet yürüten Ecem Yapı ve Global, Kırşehir Yeni Galericiler sitesinde, Ecem Motors LTD. ŞTİ. olarak hizmete girdi.

Uzun süre Ankara ve Kayseri'de inşaat firması olarak Ecem Yapı ve Ecem Global adı altında faaliyetlerini sürdüren Hikmet Kızılkaya, Ecem Motors LTD. ŞTİ. olarak Kırşehir'de yatırım gerçekleştirdi.Ankara-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Yeni Galericiler sitesinde hizmete giren Ecem Motors için açılış programı gerçekleştirildi.Programa, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, MHP'li Belediye Meclis Üyesi Yusuf Yağmur, Galericiler Sitesi Başkanı Hasan Öztürk katılım gösterdi.Okunan duanın ardından iş yerinin açılışı gerçekleştirildi.     ''BÜYÜKŞEHİRDEKİ PASTANIN BİR KISMINI KIRŞEHİR'E TAŞIDIK'' Yaklaşık 35 sene önce Ecem Yapı, daha sonra ise Ecem Global olarak devam ettiğimiz faaliyetlerimize Ecem Motors'u da katmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz.Küçük şehirlerimizi canlandırmanın en önemli yolunun bu şehirlere yatırım yapmak olduğunu dile getiren Kızılkaya şöyle sürdürdü ; Ecem yapı ve Ecem Global birer Ankara kuruluşudur.Büyük şehirdeki pastanın bir kısmını da Kırşehir'e taşımak istedik.Böylece Kırşehir gibi küçük şehirlerimizin ticareti de yatırımlarla birlikte canlanacak ve büyükşehirlere olan göçler de azalmış olacak.Otomotiv sektöründe daha kaliteli hizmet sunabilmek için çocuklarım ve ailemle birlikte elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum.Umarım hayırlı olur.Kırşehir Halkı'na saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.Bugünkü açılışımıza katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.  
Ankara'da faaliyet yürüten Ecem Yapı ve Global, Kırşehir Yeni Galericiler sitesinde, Ecem Motors LTD. ŞTİ. olarak hizmete girdi.

Uzun süre Ankara ve Kayseri'de inşaat firması olarak Ecem Yapı ve Ecem Global adı altında faaliyetlerini sürdüren Hikmet Kızılkaya, Ecem Motors LTD. ŞTİ. olarak Kırşehir'de yatırım gerçekleştirdi.Ankara-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Yeni Galericiler sitesinde hizmete giren Ecem Motors için açılış programı gerçekleştirildi.Programa, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, MHP'li Belediye Meclis Üyesi Yusuf Yağmur, Galericiler Sitesi Başkanı Hasan Öztürk katılım gösterdi.Okunan duanın ardından iş yerinin açılışı gerçekleştirildi.

 

 

''BÜYÜKŞEHİRDEKİ PASTANIN BİR KISMINI KIRŞEHİR'E TAŞIDIK''

Yaklaşık 35 sene önce Ecem Yapı, daha sonra ise Ecem Global olarak devam ettiğimiz faaliyetlerimize Ecem Motors'u da katmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz.Küçük şehirlerimizi canlandırmanın en önemli yolunun bu şehirlere yatırım yapmak olduğunu dile getiren Kızılkaya şöyle sürdürdü ; Ecem yapı ve Ecem Global birer Ankara kuruluşudur.Büyük şehirdeki pastanın bir kısmını da Kırşehir'e taşımak istedik.Böylece Kırşehir gibi küçük şehirlerimizin ticareti de yatırımlarla birlikte canlanacak ve büyükşehirlere olan göçler de azalmış olacak.Otomotiv sektöründe daha kaliteli hizmet sunabilmek için çocuklarım ve ailemle birlikte elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum.Umarım hayırlı olur.Kırşehir Halkı'na saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.Bugünkü açılışımıza katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Fabrika açın
(03.10.2023 18:28 - #2980)
3 bin 5 bin kişilik istihdam sağlayacak üretim yapacak fabrika lazım fabrika fabrika açmadan üretim yapmadan gelişmeyecek bu şehir boşuna galeri yatırımı zaten bi dünya galerici var bu şehirde millet şehiri terk ediyor iş sıkıntısından
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.