Enflasyonla Topyekün Mücadele Programına Bir Destek de Kırşehir'den

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2018 - 16:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Enflasyonla Topyekün Mücadele Programına Bir Destek de Kırşehir'den

Kırşehir'de hizmet veren AS Mobilya ''Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'' kapsamında ürünlerinde %30'a varan indirime gitti.   Geçtiğimiz günlerde  Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan, ''Enflasyonla Topyekun Mücadele Programını'' açıklamıştı.Albayrak , programa destek verecek firmaların %10 indirime gideceğini açıklamıştı.Albayrak ayrıca doğalgaz ve elektriğe de yıl sonuna kadar zam yapılmayacağını belirtmişti. KIRŞEHİRLİ ESNAFTAN %30'A VARAN İNDİRİM Enflasyonla mücadele kapsamında başlatılan Enflasyonla topyekün Mücadele Programına ilk destek verenlerden birisi de Kırşehir'de faaliyet gösteren AS Mobilya oldu. AS Mobilya'nın sahibi Ahmet Aslan uzun yıllardır mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor.Atatürk Caddesi üzerindeki mağazasındaki ürünlerde %30'a varan indirimlere giden Ahmet Aslan , ''Hükümetin ekonomik anlamda attığı her adımda bizlerden beklediği bir katkı noktasında biz de elimizden geleni yapmaya çalışacağız.Bakan Albayrak firmalardan %10 indirim talebinde bulundu biz de ürünlerimizde %10'dan daha fazlasına varan indirime gittik.'' Başka bir Türkiye olmadığını ve üreticinin , firmaların ve esnafların bu işin altından birlikte kalkacağını belirten Aslan , ''Enflasyonu aşağılara çekmek için sadece bizim değil tüm sektörlerin bu programa destek vermesi gerekiyor.Bütün sektörler zaten böyle bir uygulamaya gittiği takdirde bu işten kimsenin kaybı olmayacak.Bu anlamda diğer firma ve mağazalara örnek olması açısından mağazamızda %30'lara varan indirime gittik.Tüm Kırşehirlileri mağazamıza davet diyoruz.'' açıklamasında bulundu.  
Kırşehir'de hizmet veren AS Mobilya ''Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'' kapsamında ürünlerinde %30'a varan indirime gitti.

  Geçtiğimiz günlerde  Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan, ''Enflasyonla Topyekun Mücadele Programını'' açıklamıştı.Albayrak , programa destek verecek firmaların %10 indirime gideceğini açıklamıştı.Albayrak ayrıca doğalgaz ve elektriğe de yıl sonuna kadar zam yapılmayacağını belirtmişti. KIRŞEHİRLİ ESNAFTAN %30'A VARAN İNDİRİM Enflasyonla mücadele kapsamında başlatılan Enflasyonla topyekün Mücadele Programına ilk destek verenlerden birisi de Kırşehir'de faaliyet gösteren AS Mobilya oldu.

AS Mobilya'nın sahibi Ahmet Aslan uzun yıllardır mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor.Atatürk Caddesi üzerindeki mağazasındaki ürünlerde %30'a varan indirimlere giden Ahmet Aslan , ''Hükümetin ekonomik anlamda attığı her adımda bizlerden beklediği bir katkı noktasında biz de elimizden geleni yapmaya çalışacağız.Bakan Albayrak firmalardan %10 indirim talebinde bulundu biz de ürünlerimizde %10'dan daha fazlasına varan indirime gittik.''

Başka bir Türkiye olmadığını ve üreticinin , firmaların ve esnafların bu işin altından birlikte kalkacağını belirten Aslan , ''Enflasyonu aşağılara çekmek için sadece bizim değil tüm sektörlerin bu programa destek vermesi gerekiyor.Bütün sektörler zaten böyle bir uygulamaya gittiği takdirde bu işten kimsenin kaybı olmayacak.Bu anlamda diğer firma ve mağazalara örnek olması açısından mağazamızda %30'lara varan indirime gittik.Tüm Kırşehirlileri mağazamıza davet diyoruz.'' açıklamasında bulundu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.