Erdoğan Kartal İle Kırşehir'de Yeni Süreç

GÜNDEM 13.11.2023 - 12:02, Güncelleme: 13.11.2023 - 12:01
 

Erdoğan Kartal İle Kırşehir'de Yeni Süreç

Türkiye genelinde; organize suç çeteleri, tefeciler ve uyuşturucu tacirlerine yönelik sürdürülen operasyonların Kırşehir'de genişletilmesi bekleniyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatlarıyla yurt genelinde organize suç çeteleri, tefeciler ve uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon üstüne operasyon gerçekleştiriliyor.Neredeyse bütün illerde sürdürülen operasyonlar kapsamında suç çetelerine, tefecilere ve uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe indiriliyor.Kırşehir'de sınırlı ölçüde sürdürülen operasyonların ilerleyen süreçte genişletilmesi bekleniyor.Kırşehir'de öteden beri tefecilik gerçekleştiren ve birçok iş insanına zor dönemler yaşatan, fahiş faizler işleterek vatandaşların taşınmazlarına çöken şüpheli şahıslara yönelik operasyonların gerçekleşmesi halinde büyük bir organize suç örgütü ile karşı karşıya kalınabilir.Öte yandan son dönemde gittikçe artan uyuşturucu kullanımına yol açan uyuşturucu tacirlerine yönelik de geniş kapsamlı operasyon gerçekleştirilmesi bekleniyor.   ERDOĞAN KARTAL İLE BİRLİKTE YENİ SÜREÇ Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Erdoğan Kartal, gerçekleştirdiği faaliyet, çalışma ve operasyonlarla şimdiden adından söz ettirmiş durumda.Daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Polis Baş Müfettişi olarak görev yapan Erdoğan Kartal'ın Kırşehir'e atanması tesadüf değil.Birinci sınıf Emniyet Müdürü statüsünde bulunan ve daha önce çok önemli başarılara imza atan Erdoğan Kartal ile birlikte Kırşehir'de yeni bir sürece girilmesi bekleniyor.Erdoğan Kartal hem teşkilat içerisinde gereken dsiplin sağlamayı hem de Kırşehir'de sosyal hayatı ve piyasayı daha güvenilir hale getirecek operasyonel faaliyetlerle ilerleyen süreçte en çok konuşulan isimlerden olacak.
Türkiye genelinde; organize suç çeteleri, tefeciler ve uyuşturucu tacirlerine yönelik sürdürülen operasyonların Kırşehir'de genişletilmesi bekleniyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın talimatlarıyla yurt genelinde organize suç çeteleri, tefeciler ve uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon üstüne operasyon gerçekleştiriliyor.Neredeyse bütün illerde sürdürülen operasyonlar kapsamında suç çetelerine, tefecilere ve uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe indiriliyor.Kırşehir'de sınırlı ölçüde sürdürülen operasyonların ilerleyen süreçte genişletilmesi bekleniyor.Kırşehir'de öteden beri tefecilik gerçekleştiren ve birçok iş insanına zor dönemler yaşatan, fahiş faizler işleterek vatandaşların taşınmazlarına çöken şüpheli şahıslara yönelik operasyonların gerçekleşmesi halinde büyük bir organize suç örgütü ile karşı karşıya kalınabilir.Öte yandan son dönemde gittikçe artan uyuşturucu kullanımına yol açan uyuşturucu tacirlerine yönelik de geniş kapsamlı operasyon gerçekleştirilmesi bekleniyor.

 

ERDOĞAN KARTAL İLE BİRLİKTE YENİ SÜREÇ

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Erdoğan Kartal, gerçekleştirdiği faaliyet, çalışma ve operasyonlarla şimdiden adından söz ettirmiş durumda.Daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü'nde Polis Baş Müfettişi olarak görev yapan Erdoğan Kartal'ın Kırşehir'e atanması tesadüf değil.Birinci sınıf Emniyet Müdürü statüsünde bulunan ve daha önce çok önemli başarılara imza atan Erdoğan Kartal ile birlikte Kırşehir'de yeni bir sürece girilmesi bekleniyor. Erdoğan Kartal hem teşkilat içerisinde gereken dsiplin sağlamayı hem de Kırşehir'de sosyal hayatı ve piyasayı daha güvenilir hale getirecek operasyonel faaliyetlerle ilerleyen süreçte en çok konuşulan isimlerden olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ay Yıldız Tim
(13.11.2023 16:01 - #3530)
Kırşehir, doğu ve g.doğudan karayolu ile uyuşturucu naklinin geçiş güzergahı... Kırşehir 'deki izbe yerler, bağ evleri, arıcılık yapanların çok iyi takip edip izlenilmesi lazım... Yeni emniyet müdürü beyefendiye atandığı Kırşehir Emniyet Müdürlüğü görevi hayırlı olsun...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.