Eşi ve Baldızını Öldürdükten Sonra Hayatına Son Verdi

ASAYİŞ 10.09.2023 - 22:24, Güncelleme: 10.09.2023 - 22:17
 

Eşi ve Baldızını Öldürdükten Sonra Hayatına Son Verdi

Ankara'da boşanma aşamasındaki bir adam, eşi ve baldızını sokak ortasında tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Ankara’da tütüncü dükkanı işleten Hüseyin Yüksel, boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel ve baldızı Çiğdem Demir ile bulvar üzerinde karşılaştı.Yüksel çifti, sokak ortasında tartışmaya başladı. Bunun üzerine Hüseyin Yüksel, eşi Emine ve baldızı Çiğdem Demir’i tabancayla başından vurarak öldürdü.   EMİNE’NİN 3 ÇİĞDEM’İN 2 ÇOCUĞU VARDI Yüksel, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Emine Yüksel’in 3, Çiğdem Demir’in ise 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.   UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgede incelemede bulundu. Olayda ölenlerin cenazeleri Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Bu arada, Emine Yüksel’in boşanma aşamasındaki eşi için bir süre önce uzaklaştırma kararı aldığı ancak bu sürenin sona erdiği belirtildi.
Ankara'da boşanma aşamasındaki bir adam, eşi ve baldızını sokak ortasında tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Ankara’da tütüncü dükkanı işleten Hüseyin Yüksel, boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel ve baldızı Çiğdem Demir ile bulvar üzerinde karşılaştı.Yüksel çifti, sokak ortasında tartışmaya başladı. Bunun üzerine Hüseyin Yüksel, eşi Emine ve baldızı Çiğdem Demir’i tabancayla başından vurarak öldürdü.

 

EMİNE’NİN 3 ÇİĞDEM’İN 2 ÇOCUĞU VARDI

Yüksel, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Emine Yüksel’in 3, Çiğdem Demir’in ise 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.

 

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgede incelemede bulundu. Olayda ölenlerin cenazeleri Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Bu arada, Emine Yüksel’in boşanma aşamasındaki eşi için bir süre önce uzaklaştırma kararı aldığı ancak bu sürenin sona erdiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.