Hakkari’de patlama: Şehitlerimiz ve Yaralılarımız Var

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2017 - 16:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hakkari’de patlama: Şehitlerimiz ve Yaralılarımız Var

Hakkari’nin Çukurca ilçesi kırsalında meydana gelen patlamada 2 asker şehit olurken, 7 asker yaralandı. Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Güven Dağı bölgesinde devam eden operasyonlarda daha önce teröristler tarafından döşenen EYP’ye basan iki askeri personel şehit olurken, 7 askeri personel ise hayati tehlikeleri olmamak üzere yaralandı. Yaralı askerler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, bölgeye çıkan çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirildiği belirtildi. Erzurum'da 3 terörist ölü ele geçirildi; 1 asker şehit (2) Erzurum'un Şenkaya İlçesi Çamlıalan kırsalında 3 teröristin öldürüldüğü çatışmada yaralanan bir uzman çavuş Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan uzman çavuş burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit düştü. Ailesine haber verilmediği için kimliği açıklanmayan uzman çavuşun cenazesi otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Hakkari’nin Çukurca ilçesi kırsalında meydana gelen patlamada 2 asker şehit olurken, 7 asker yaralandı.

Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Güven Dağı bölgesinde devam eden operasyonlarda daha önce teröristler tarafından döşenen EYP’ye basan iki askeri personel şehit olurken, 7 askeri personel ise hayati tehlikeleri olmamak üzere yaralandı. Yaralı askerler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, bölgeye çıkan çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirildiği belirtildi. Erzurum'da 3 terörist ölü ele geçirildi; 1 asker şehit (2) Erzurum'un Şenkaya İlçesi Çamlıalan kırsalında 3 teröristin öldürüldüğü çatışmada yaralanan bir uzman çavuş Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan uzman çavuş burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit düştü. Ailesine haber verilmediği için kimliği açıklanmayan uzman çavuşun cenazesi otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.