Hesap Sormaya Değil Kardeşlik Kurmaya Geldik

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2019 - 21:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Hesap Sormaya Değil Kardeşlik Kurmaya Geldik

Yaklaşık 2 ay önce görevden alınan AK Parti merkez ilçe eski başkanı Bilgehan Altaş'ın yerine atanan Ali Demir göreve başladı. Cuma namazı çıkışı sonrasında kalabalık bir grupla AK Parti Kırşehir İl Başkanlığına giden Demir , burada partililerin de katılımıyla açıklamalarda bulundu. ''15 TEMMUZDA SOKAĞA İLK ÇIKANLARDANDIK'' AK Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ali Demir sözlerine , '' Bizler 15 Temmuz hain darbe girişiminde sokağa ilk çıkanlardandık.İlk dakikalarında sokaktaydık.Allah razı olsun o gece birlikte dik durduk.'' diyerek başladı. Konuşmasına ''hesap görmeye değil kardeşlik kurmaya geldik diyerek devam eden Demir sözlerini şöyle sürdürdü ; " Biz buraya kardeşliği yaymak için geldik. Bir insan milli midir değil midir sadece ona bakarız. Yıllardır böyle yetiştik. Milli görüş çizgisinde yürüdük. Partimizde dışlanan ve partimize gelmeyen insanlar varsa hepsini ziyaret edeceğiz. Bu parti sizlerin. Bu partiyi halkımız kurdu. Halkımız sahip çıkacak. Lütfen partinize sahip çıkın. Biz de halkın adamıyız ve halkımızdan başka kimsenin adamı olmayız. Önce Ak PArti içinde kardeşliğimizi sağlayalım. Ak Parti’nin kuruluş felsefesine uymak zorundayız. Benim bundan sonraki süreç içinde herhangi bir düşüncem yok. İl başkanlığı veya vekillik gibi bir düşüncem yok. Bunu da herkes bilsin ve buradan sözünü vereyim. Bulunduğum yer ne olursa olsun partime en iyi şekilde hizmet etmek için varım. " Demir'in partililerle yaptığı toplantıya eski merkez ilçe başkanı Bilgehan Altaş da katıldı. 

Yaklaşık 2 ay önce görevden alınan AK Parti merkez ilçe eski başkanı Bilgehan Altaş'ın yerine atanan Ali Demir göreve başladı.

Cuma namazı çıkışı sonrasında kalabalık bir grupla AK Parti Kırşehir İl Başkanlığına giden Demir , burada partililerin de katılımıyla açıklamalarda bulundu.

''15 TEMMUZDA SOKAĞA İLK ÇIKANLARDANDIK''

AK Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ali Demir sözlerine , '' Bizler 15 Temmuz hain darbe girişiminde sokağa ilk çıkanlardandık.İlk dakikalarında sokaktaydık.Allah razı olsun o gece birlikte dik durduk.'' diyerek başladı.

Konuşmasına ''hesap görmeye değil kardeşlik kurmaya geldik diyerek devam eden Demir sözlerini şöyle sürdürdü ;


" Biz buraya kardeşliği yaymak için geldik. Bir insan milli midir değil midir sadece ona bakarız. Yıllardır böyle yetiştik. Milli görüş çizgisinde yürüdük. Partimizde dışlanan ve partimize gelmeyen insanlar varsa hepsini ziyaret edeceğiz. Bu parti sizlerin. Bu partiyi halkımız kurdu. Halkımız sahip çıkacak. Lütfen partinize sahip çıkın. Biz de halkın adamıyız ve halkımızdan başka kimsenin adamı olmayız. Önce Ak PArti içinde kardeşliğimizi sağlayalım. Ak Parti’nin kuruluş felsefesine uymak zorundayız. Benim bundan sonraki süreç içinde herhangi bir düşüncem yok. İl başkanlığı veya vekillik gibi bir düşüncem yok. Bunu da herkes bilsin ve buradan sözünü vereyim. Bulunduğum yer ne olursa olsun partime en iyi şekilde hizmet etmek için varım. "


Demir'in partililerle yaptığı toplantıya eski merkez ilçe başkanı Bilgehan Altaş da katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.