İbrahim Yıldız'dan ''Sanki Sam Yelisin Estin Bağıma'' Performansı

SANAT 07.10.2023 - 00:37, Güncelleme: 07.10.2023 - 00:37
 

İbrahim Yıldız'dan ''Sanki Sam Yelisin Estin Bağıma'' Performansı

TRT'nin fenomen programı haline gelen Sen Türkülerini Söyle'de sahne alan Abuşağı Köyü'nden İbrahim Yıldız, Neşet Ertaş'a ait ''Sanki Sam Yelisin Estin Bağıma'' türküsünü seslendirdi.İbrahim Yıldız'ın performansı büyük takdir toplarken jüri üyeleri İbrahim Yıldız'ı ayakta alkışladı.Sen türkülerini söyle programında 16 sanatçı 10 hafta boyunca haftanın birincisi olmak için yarışıyor.Son ikiye kalanlar ise jürinin oylaması ile eleniyor.

TRT'nin fenomen programı haline gelen Sen Türkülerini Söyle'de sahne alan Abuşağı Köyü'nden İbrahim Yıldız, Neşet Ertaş'a ait ''Sanki Sam Yelisin Estin Bağıma'' türküsünü seslendirdi.İbrahim Yıldız'ın performansı büyük takdir toplarken jüri üyeleri İbrahim Yıldız'ı ayakta alkışladı. Sen türkülerini söyle programında 16 sanatçı 10 hafta boyunca haftanın birincisi olmak için yarışıyor.Son ikiye kalanlar ise jürinin oylaması ile eleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.