İç Anadolu'nun Plajı ''Savcılı'' Hizmete Açılıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2018 - 12:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İç Anadolu'nun Plajı ''Savcılı'' Hizmete Açılıyor

Kaman İlçesi Hirfanlı Baraj Gölü kıyısında ki Savcılı plajı, yenilenen yüzüyle halkın hizmetine açılıyor. Başta Kırşehir, çevre il ve ilçelerin büyük rağbet gösterdiği Savcılı plajının yenileme işleminin bittiği duyuruldu.Plajın hizmete açıldığını duyuran Kaman Kaymakamlığı , 8 metruk binanın yıkılarak yenilendiği , sahil bölgesinin tamamen temizlendiğini belirttiği açıklamada , Mevcutta yer alan kamelyaların temizlenmesi ve yenilenmesinin ardından 30 adet farklı kamelyalar da yapılarak hizmete açılacak. Piknik alanının kapasitesi yükseltildi. Yıkımı yapılan binaların yerine de 500 araçlık otopark yapılarak piknik yapmaya gelenlerin otopark sorununa da çözüm bulundu"denildi. Bölgede Kaymakamlıkça verilecek temizlik hizmetleri ve kontrollerin yanında piknik alanında açılacak kafe, restoran ve kurulacak işletmelerde ilçe Kaymakamlığı denetimin de olacak"  
Kaman İlçesi Hirfanlı Baraj Gölü kıyısında ki Savcılı plajı, yenilenen yüzüyle halkın hizmetine açılıyor.

Başta Kırşehir, çevre il ve ilçelerin büyük rağbet gösterdiği Savcılı plajının yenileme işleminin bittiği duyuruldu.Plajın hizmete açıldığını duyuran Kaman Kaymakamlığı , 8 metruk binanın yıkılarak yenilendiği , sahil bölgesinin tamamen temizlendiğini belirttiği açıklamada , Mevcutta yer alan kamelyaların temizlenmesi ve yenilenmesinin ardından 30 adet farklı kamelyalar da yapılarak hizmete açılacak. Piknik alanının kapasitesi yükseltildi. Yıkımı yapılan binaların yerine de 500 araçlık otopark yapılarak piknik yapmaya gelenlerin otopark sorununa da çözüm bulundu"denildi.

Bölgede Kaymakamlıkça verilecek temizlik hizmetleri ve kontrollerin yanında piknik alanında açılacak kafe, restoran ve kurulacak işletmelerde ilçe Kaymakamlığı denetimin de olacak"  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.