İkinci Yabancı Turist Kafilesi de Geldi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2019 - 19:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İkinci Yabancı Turist Kafilesi de Geldi

Kırşehir Belediyesi'nin başlatmış olduğu ''Turizm Atağı'' projesi kapsamında ikinci yabancı turist kafilesi de Kırşehir'e geldi. Tarihi ve kültürel açıdan zengin olan Kırşehir bu avantajını turizme yansıtamıyordu.Kırşehir Belediyesi bu alana yönelik çalışmalarını hızlandırarak bir tur acentası ile anlaştı ve ilk etapta Kırşehir'e 15 bin yabancı turist gelmesi için gerekli işlemleri başlattı. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , '' Kırşehir, Kapadokya'nın giriş kapısıdır. İnanç turizmi konusunda da yeni konuklar ağırlayacağız. Artık, şehrimizde turistleri daha sık görmeye başlayacağız. İlimizde sosyal ve kültürel hayatın canlanması için gayretlerimizi sürdürüyoruz." açıklanmasında bulunmuştu. ''İKİNCİ KAFİLE DE GELDİ'' Geçtiğimiz günlerde Çin'den gelen turistleri ağırlayan Kırşehir bu kez Malezyalı ziyaretçilerine ev sahipliği yaptı.Ağalar Konağında yemek yiyen kafile daha sonra Ahi Evran Cami'ni ziyaret etti.Buradan kadın emek pazarına giderek alışveriş yapan kafile uzun çarşı ve Cacabey Gök Bilim Medresesine de giderek turunu tamamladı ve Kapadokya'ya hareket etti. İŞTE ZİYARETTEN FOTOĞRAFLAR

Kırşehir Belediyesi'nin başlatmış olduğu ''Turizm Atağı'' projesi kapsamında ikinci yabancı turist kafilesi de Kırşehir'e geldi.

Tarihi ve kültürel açıdan zengin olan Kırşehir bu avantajını turizme yansıtamıyordu.Kırşehir Belediyesi bu alana yönelik çalışmalarını hızlandırarak bir tur acentası ile anlaştı ve ilk etapta Kırşehir'e 15 bin yabancı turist gelmesi için gerekli işlemleri başlattı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , '' Kırşehir, Kapadokya'nın giriş kapısıdır. İnanç turizmi konusunda da yeni konuklar ağırlayacağız. Artık, şehrimizde turistleri daha sık görmeye başlayacağız. İlimizde sosyal ve kültürel hayatın canlanması için gayretlerimizi sürdürüyoruz." açıklanmasında bulunmuştu.

''İKİNCİ KAFİLE DE GELDİ''

Geçtiğimiz günlerde Çin'den gelen turistleri ağırlayan Kırşehir bu kez Malezyalı ziyaretçilerine ev sahipliği yaptı.Ağalar Konağında yemek yiyen kafile daha sonra Ahi Evran Cami'ni ziyaret etti.Buradan kadın emek pazarına giderek alışveriş yapan kafile uzun çarşı ve Cacabey Gök Bilim Medresesine de giderek turunu tamamladı ve Kapadokya'ya hareket etti.

İŞTE ZİYARETTEN FOTOĞRAFLAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.