Kapanan Pazar Tekrar Açılıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2020 - 18:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kapanan Pazar Tekrar Açılıyor

Kırşehir Ticaret borsasından yapılan açıklamada daha önce şap nedeniyle kapatılan canlı hayvan pazarının tekrar açılacağı duyuruldu. Merkez ve özellikle Boztepe İlçesinde yoğun şekilde yaşanan şap olaylarının ardından canlı hayvan pazarı süresiz olarak kapatılmıştı.Ticaret Borsasından yapılan açıklamada Canlı Hayvan pazarının hastalığın kontrol altına alınması nedeniyle 2 Şubat 2020 tarihinde tekrar açılacağı duyuruldu.Kırşehir Gıda , Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü , Hayvan pazarına canlı hayvan getirecek tacir ve esnafların sağlık raporları ve sevklerini mutlaka yanlarında getirmeleri istendi.

Kırşehir Ticaret borsasından yapılan açıklamada daha önce şap nedeniyle kapatılan canlı hayvan pazarının tekrar açılacağı duyuruldu.

Merkez ve özellikle Boztepe İlçesinde yoğun şekilde yaşanan şap olaylarının ardından canlı hayvan pazarı süresiz olarak kapatılmıştı.Ticaret Borsasından yapılan açıklamada Canlı Hayvan pazarının hastalığın kontrol altına alınması nedeniyle 2 Şubat 2020 tarihinde tekrar açılacağı duyuruldu.Kırşehir Gıda , Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü , Hayvan pazarına canlı hayvan getirecek tacir ve esnafların sağlık raporları ve sevklerini mutlaka yanlarında getirmeleri istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.