Kırşehir Merkeze Girişlerde Sıkı Denetim

10.04.2020 - 19:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Merkeze Girişlerde Sıkı Denetim

Koronavirüs vakalarının artış gösterdiği Kırşehir'de çarşı merkezi yönünde hareket araçlara yönelik geniş çaplı denetim başlatıldı.

  Türkiye'de 40 bini aşan vakalara rağmen Koronavirüsün en az görüldüğü illerden birisi olan Kırşehir'de vaka sayıları da artmaya başladı.Kırşehir Belediyesi ve Valiliğinin girişimleriyle ilk günden bu yana Koranvirüsle mücadelede yoğun bir mesai harcanıyor.İstanbul'dan gelen ilk vaka ve ölüm haberinin ardından geçtiğimiz günlerde de yurt dışından gelen ve koronavirüs taşıdığı öğrenilen vatandaş ve virüsü bulaştırdığı komşuları nedeniyle ikamet ettikleri apartman sitesi karantina altına alınmıştı. EMNİYETTEN YOĞUN DENETİM   Koronavirüsle mücadele anlamında en önemli farktörlerden birisi de mecbur kalınmadıkça dışarıya çıkılmaması ancak kent merkezindeki trafik yoğunluğu da bu anlamda dikkat çekiyor.Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri şehir merkezine giriş yönündeki araçları durdurarak denetimlerini sirdürüyor.Sürücülerden geliş amacıyla ilgili bilgi alan ekipler daha sonra Koronavirüs ile ilgili sürücülere bilgilendirme yapıyor.
Koronavirüs vakalarının artış gösterdiği Kırşehir'de çarşı merkezi yönünde hareket araçlara yönelik geniş çaplı denetim başlatıldı.

 

Türkiye'de 40 bini aşan vakalara rağmen Koronavirüsün en az görüldüğü illerden birisi olan Kırşehir'de vaka sayıları da artmaya başladı.Kırşehir Belediyesi ve Valiliğinin girişimleriyle ilk günden bu yana Koranvirüsle mücadelede yoğun bir mesai harcanıyor.İstanbul'dan gelen ilk vaka ve ölüm haberinin ardından geçtiğimiz günlerde de yurt dışından gelen ve koronavirüs taşıdığı öğrenilen vatandaş ve virüsü bulaştırdığı komşuları nedeniyle ikamet ettikleri apartman sitesi karantina altına alınmıştı.

EMNİYETTEN YOĞUN DENETİM

 

Koronavirüsle mücadele anlamında en önemli farktörlerden birisi de mecbur kalınmadıkça dışarıya çıkılmaması ancak kent merkezindeki trafik yoğunluğu da bu anlamda dikkat çekiyor.Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri şehir merkezine giriş yönündeki araçları durdurarak denetimlerini sirdürüyor.Sürücülerden geliş amacıyla ilgili bilgi alan ekipler daha sonra Koronavirüs ile ilgili sürücülere bilgilendirme yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.