Testler Negatif Çıktı Karantinalar Kaldırıldı

SAĞLIK 23.04.2020 - 12:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Testler Negatif Çıktı Karantinalar Kaldırıldı

Kırşehir'de Covid-19 önlemleri kapsamında kent merkezinde bulunan 2 apartman ve Kaman'a a bağlı köyde karantina uygulaması kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Kervansaray Mahallesinde bulunan ve 7 kişide yeni tip koronavirüs tespit edilen sitedeki iki binada karantina uygulaması başlatılmıştı.Ayrıca Kaman'a bağlı Ebeyit Köyünde de testi pozitif çıkan bir kişi nedeniyle karantina uygulaması başlatılmıştı.8 Nisan'da alınan karantinanın 14 günlük süresi doldu..Karantina altında tutulan kişilerden alınan testler de koronavirüse rastlanmadı.İl ve Kaman İlçe Hıfzıssıhha Kurulları gereğince 2 bina ve bir mahalledeki karantina uygulaması kaldırıldı. TESTİ POZİTİF ÇIKAN 2 VATANDAŞ YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ Kırşehir merkezde karantina altına alınan sitede oturan ve koronavirüs tespit edilenlerden AYnur Bahçeci Artuk (66) ile Ebeyit Köyünde yeni tip koronavirüs tespit edilen Ali Kaçar (67) ölümcül virüse yenik düşerek yaşamlarını yitirmişlerdi.  
Kırşehir'de Covid-19 önlemleri kapsamında kent merkezinde bulunan 2 apartman ve Kaman'a a bağlı köyde karantina uygulaması kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Kervansaray Mahallesinde bulunan ve 7 kişide yeni tip koronavirüs tespit edilen sitedeki iki binada karantina uygulaması başlatılmıştı.Ayrıca Kaman'a bağlı Ebeyit Köyünde de testi pozitif çıkan bir kişi nedeniyle karantina uygulaması başlatılmıştı.8 Nisan'da alınan karantinanın 14 günlük süresi doldu..Karantina altında tutulan kişilerden alınan testler de koronavirüse rastlanmadı.İl ve Kaman İlçe Hıfzıssıhha Kurulları gereğince 2 bina ve bir mahalledeki karantina uygulaması kaldırıldı.

TESTİ POZİTİF ÇIKAN 2 VATANDAŞ YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ

Kırşehir merkezde karantina altına alınan sitede oturan ve koronavirüs tespit edilenlerden AYnur Bahçeci Artuk (66) ile Ebeyit Köyünde yeni tip koronavirüs tespit edilen Ali Kaçar (67) ölümcül virüse yenik düşerek yaşamlarını yitirmişlerdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.