'Biri Bitmeden Diğerine Başlandı

GÜNDEM 28.04.2020 - 13:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

'Biri Bitmeden Diğerine Başlandı

Kırşehir'de hak sahiplerine yaklaşık 15 aydır evlerini teslim edemeyen TOKİ , Kındam'da sosyal konut projesine başladı.

Bağbaşı'da 3 etaplı olarak inşa edilen TOKİ konutlarında 1192 konutluk 3. etap proje bir türlü tamamlanmıyor.Hak sahipleri sık sık sosyal medya , cimer ve telefonla arayarak durumu TOKİ'ye iletiyor ancak TOKİ'nin verdiği cevap her zaman , '' Projemiz yüzde 88 seviyeye ulaştı ve çalışmalarımız devam ediyor.'' oluyor ancak projede şu an için herhangi bir çalışma yok.Projenin teslim tarihi Şubat 2019 olarak belirlenmişti ancak bu sürenin üzerinden yaklaşık 15 ay geçti.Kırşehir Belediyesi mağduriyetlerin giderilmesi adına TOKİ'ye yazılı başvuruda bulunarak kalan işleri tamamlamayı teklif etti ancak TOKİ'den bununla ne olumsuz ne de olumlu bir geri dönüş de yapılmadı.   BİRİ BİTMEDEN DİĞERİNE BAŞLADI Bağbaşı 3. Etap konutları kaderine terk edilirken TOKİ Kındam'da sosyal konut projelerine hız verdi.   Yaklaşık 700 konutluk projede yapım çalışmaları hızla ilerlerlerken hak sahipleri bu duruma isyan etti.Çok sayıda insanın ev kirası verdiğini ve kendi konutları için taksit ödemek istediklerini belirten mağdur bir vatandaş , ''Sözleşme bitti kira versinler o zaman.Ne açıklama var ne çalışma biri bitmeden diğerine başlıyorlar.'' diyerek duruma isyan etti.  
Kırşehir'de hak sahiplerine yaklaşık 15 aydır evlerini teslim edemeyen TOKİ , Kındam'da sosyal konut projesine başladı.

Bağbaşı'da 3 etaplı olarak inşa edilen TOKİ konutlarında 1192 konutluk 3. etap proje bir türlü tamamlanmıyor.Hak sahipleri sık sık sosyal medya , cimer ve telefonla arayarak durumu TOKİ'ye iletiyor ancak TOKİ'nin verdiği cevap her zaman , '' Projemiz yüzde 88 seviyeye ulaştı ve çalışmalarımız devam ediyor.'' oluyor ancak projede şu an için herhangi bir çalışma yok.Projenin teslim tarihi Şubat 2019 olarak belirlenmişti ancak bu sürenin üzerinden yaklaşık 15 ay geçti.Kırşehir Belediyesi mağduriyetlerin giderilmesi adına TOKİ'ye yazılı başvuruda bulunarak kalan işleri tamamlamayı teklif etti ancak TOKİ'den bununla ne olumsuz ne de olumlu bir geri dönüş de yapılmadı.

 

BİRİ BİTMEDEN DİĞERİNE BAŞLADI

Bağbaşı 3. Etap konutları kaderine terk edilirken TOKİ Kındam'da sosyal konut projelerine hız verdi.

 

Yaklaşık 700 konutluk projede yapım çalışmaları hızla ilerlerlerken hak sahipleri bu duruma isyan etti.Çok sayıda insanın ev kirası verdiğini ve kendi konutları için taksit ödemek istediklerini belirten mağdur bir vatandaş , ''Sözleşme bitti kira versinler o zaman.Ne açıklama var ne çalışma biri bitmeden diğerine başlıyorlar.'' diyerek duruma isyan etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.