Akit TV'de Sosyal Medyayı Sallayan Sözler

DİĞER 06.05.2020 - 15:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akit TV'de Sosyal Medyayı Sallayan Sözler

Hükümete yakınlığı ile bilinen Akit TV'de yayınlanan İnanan Genç adlı programda çarpıcı ifadeler kullanıldı.Görüntüler sosyal medyada çok sayıda paylaşım alırken çok sayıda tepki aldı.

Programa konuk olan Dünya Hafızlık Eğitim Derneği Başkanı Mesut Özdemir, “oruç açma önerisi”nde bulundu.Mesut Özdemir, öneri olarak “orucunu hanımıyla da açabilir” dedi.       Stüdyoda bulunanların da Özdemir’in sözleri sonrasında şaşkınlığı görüldü. Özdemir devamında "Bak söyleyim sana; belki çok tuhafınıza gidecek. Bir insan, gerçekten hanımını çok özlemiş dayanamamış iftara kadar beklemiş orucunu hanımıyla da açabilir. Evet var bu, fıkıh kitaplarında” ifadelerini kullandı.  Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Özdemir'e tepki gösterirken, RTÜK’e de çağrıda bulunuldu ; ''Herhangi bir kanalın söyledikleri hoşunuza gitmeyince dünya kadar ceza yazıyorsunuz.İslam dini ile dalga geçen bu müptezeller için söz söyleme cesaretiniz var mı ? ''
Hükümete yakınlığı ile bilinen Akit TV'de yayınlanan İnanan Genç adlı programda çarpıcı ifadeler kullanıldı.Görüntüler sosyal medyada çok sayıda paylaşım alırken çok sayıda tepki aldı.

Programa konuk olan Dünya Hafızlık Eğitim Derneği Başkanı Mesut Özdemir, “oruç açma önerisi”nde bulundu.Mesut Özdemir, öneri olarak “orucunu hanımıyla da açabilir” dedi.

 

 

 

Stüdyoda bulunanların da Özdemir’in sözleri sonrasında şaşkınlığı görüldü. Özdemir devamında "Bak söyleyim sana; belki çok tuhafınıza gidecek. Bir insan, gerçekten hanımını çok özlemiş dayanamamış iftara kadar beklemiş orucunu hanımıyla da açabilir. Evet var bu, fıkıh kitaplarında” ifadelerini kullandı.

 Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Özdemir'e tepki gösterirken, RTÜK’e de çağrıda bulunuldu ; ''Herhangi bir kanalın söyledikleri hoşunuza gitmeyince dünya kadar ceza yazıyorsunuz.İslam dini ile dalga geçen bu müptezeller için söz söyleme cesaretiniz var mı ? ''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.