40 Günlük Bebek ve Annesi Covid-19'u Yendi Alkışlarla Uğurlandı

SAĞLIK 09.05.2020 - 10:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

40 Günlük Bebek ve Annesi Covid-19'u Yendi Alkışlarla Uğurlandı

Nevşehir'de , koronavirüs tedavisi gören Sevnur T. (22) ve 40 günlük bebeği Ayşegül T., hastalığı yenerek alkışlarla taburcu edildi.

Nevşehir'de geçen 24 Nisan'da yüksek ateş ve öksürük şikayeti olan Sevnur T., yeni doğan bebeği Ayşegül T.'yi de yanına alarak Nevşehir Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Annesi ile kızının koronavirüs testleri pozitif çıktı. Bunun üzerine anne ile bebeği tedavi altına alındı. 14 gün süren tedavinin ardından Sevnur T. ile 40 günlük bebeği Ayşegül T., hastalığı yenerek alkışlarla taburcu edildi. Anne ile bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.   KIRŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SES YOK Türkiye'nin birçok yerinde hastalığı yenen vatandaşlar Hastane ve İl Sağlık Müdürlüğünün organizasyonuyla alkışlarla taburcu ediliyor.Paylaşılan görüntüler ise insanlara umut oluyor.Kırşehir'de de çok sayıda vatandaş hastalığı yenerek taburcu edilmesine rağmen buna benzer bir etkinlik düzenlenmedi.Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün bu ketum tutumu vatandaşlarda tepkiye neden oluyor.
Nevşehir'de , koronavirüs tedavisi gören Sevnur T. (22) ve 40 günlük bebeği Ayşegül T., hastalığı yenerek alkışlarla taburcu edildi.

Nevşehir'de geçen 24 Nisan'da yüksek ateş ve öksürük şikayeti olan Sevnur T., yeni doğan bebeği Ayşegül T.'yi de yanına alarak Nevşehir Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Annesi ile kızının koronavirüs testleri pozitif çıktı. Bunun üzerine anne ile bebeği tedavi altına alındı. 14 gün süren tedavinin ardından Sevnur T. ile 40 günlük bebeği Ayşegül T., hastalığı yenerek alkışlarla taburcu edildi. Anne ile bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

KIRŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SES YOK

Türkiye'nin birçok yerinde hastalığı yenen vatandaşlar Hastane ve İl Sağlık Müdürlüğünün organizasyonuyla alkışlarla taburcu ediliyor.Paylaşılan görüntüler ise insanlara umut oluyor.Kırşehir'de de çok sayıda vatandaş hastalığı yenerek taburcu edilmesine rağmen buna benzer bir etkinlik düzenlenmedi.Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün bu ketum tutumu vatandaşlarda tepkiye neden oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.