Anneler Gününden Şehit Anneleri Unutulmadı

GÜNDEM 10.05.2020 - 17:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Anneler Gününden Şehit Anneleri Unutulmadı

Kırşehir'deki şehit anneleri anneler gününde unutulmadı.Kırşehir Belediyesi , şehit annelerini ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Belediyeden yapılan açıklamada Anneler günü dolayısıyla şehit anneleri ve şehitlerin eşleri ziyaret edilerek , çeşitli hediyeler verildi.Vatan uğruna canlarını feda eden Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyen Belediye Başkanı Ekicioğlu , yüreği yaralı ailelerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek , ''Acılarını bir nebze de olsa hafiflettiysek ne mut bize'' dedi.     Bu vatan için evladını yetiştirmiş ve vatanın bölünmez bütünlüğü için feda etmiş annelerimize minnettarız diyen Ekicioğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü ; '' Onları sık sık ziyaret ediyor, istek ve taleplerini alıyoruz. Anneler Günü'nde de onları yalnız bırakmadık. Şehitlerimizi her zaman şükranla yad ediyoruz. Şehit annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum."     Şehit anneleri de Anneler günü dolayısıyla yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.
Kırşehir'deki şehit anneleri anneler gününde unutulmadı.Kırşehir Belediyesi , şehit annelerini ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Belediyeden yapılan açıklamada Anneler günü dolayısıyla şehit anneleri ve şehitlerin eşleri ziyaret edilerek , çeşitli hediyeler verildi.Vatan uğruna canlarını feda eden Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyen Belediye Başkanı Ekicioğlu , yüreği yaralı ailelerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek , ''Acılarını bir nebze de olsa hafiflettiysek ne mut bize'' dedi.

 

 

Bu vatan için evladını yetiştirmiş ve vatanın bölünmez bütünlüğü için feda etmiş annelerimize minnettarız diyen Ekicioğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü ; '' Onları sık sık ziyaret ediyor, istek ve taleplerini alıyoruz. Anneler Günü'nde de onları yalnız bırakmadık. Şehitlerimizi her zaman şükranla yad ediyoruz. Şehit annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum."

 

 

Şehit anneleri de Anneler günü dolayısıyla yapılan ziyaretten memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.