Kırşehir Belediyesi Covid-19'a Göz Açtırmıyor

GÜNDEM 12.05.2020 - 16:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi Covid-19'a Göz Açtırmıyor

Kırşehir Belediyesi ekipleri Koronavirüs tedbirleri kapsamında kent merkezinde bulunan taksileri dezenfekte ederek maske dağıttı.

Covid-19'a karşı en çok mücadele veren kurumlardan olan Kırşehir Belediyesi kent merkezinde bulunan taksileri tek tek dezenfekte ederek maske dağıttı.Taksiciler de Kırşehir Belediyesi'nin verdiği destekten ötürü ekiplere teşekkür etti.   Koronavirüs salgınına karşı belediye tarafından alınan önlemlerin her geçen gün artırıldığını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ,  ‘’Kırşehir Belediyesi olarak korona virüsü ile mücadelemiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için ilimizdeki her noktayı dezenfekte ediyoruz. Korona virüsü nedeniyle vatandaşlarımız taksileri tercih etmeye başladı. Kırşehir Belediyesi olarak taksi duraklarımızı ver taksilerimizi dezenfekte ettik ve taksici kardeşlerimize maske dağıttık. Vatandaşlarımızın virüse karşı önlem noktasında hassas olmasını istiyoruz.’’ dedi.     HALKIMIZ DA GEREKENİ YAPMALI  Halkın yoğun olarak kullandığı alanların da dezenfekte edildiğini belirten Ekicioğlu , ‘’Kırşehir Belediyesi olarak, ölümcül virüsün en çok yayılma riski taşıdığı toplu yaşam alanlarında dezenfekte çalışmalarını her geçen gün sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığının olumsuz etkilenmemesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Halkımızın da yapılan uyarılara uymalarını istiyoruz.’’ dedi.  
Kırşehir Belediyesi ekipleri Koronavirüs tedbirleri kapsamında kent merkezinde bulunan taksileri dezenfekte ederek maske dağıttı.

Covid-19'a karşı en çok mücadele veren kurumlardan olan Kırşehir Belediyesi kent merkezinde bulunan taksileri tek tek dezenfekte ederek maske dağıttı.Taksiciler de Kırşehir Belediyesi'nin verdiği destekten ötürü ekiplere teşekkür etti.

 

Koronavirüs salgınına karşı belediye tarafından alınan önlemlerin her geçen gün artırıldığını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ,  ‘’Kırşehir Belediyesi olarak korona virüsü ile mücadelemiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için ilimizdeki her noktayı dezenfekte ediyoruz. Korona virüsü nedeniyle vatandaşlarımız taksileri tercih etmeye başladı. Kırşehir Belediyesi olarak taksi duraklarımızı ver taksilerimizi dezenfekte ettik ve taksici kardeşlerimize maske dağıttık. Vatandaşlarımızın virüse karşı önlem noktasında hassas olmasını istiyoruz.’’ dedi.

 

 

HALKIMIZ DA GEREKENİ YAPMALI 

Halkın yoğun olarak kullandığı alanların da dezenfekte edildiğini belirten Ekicioğlu , ‘’Kırşehir Belediyesi olarak, ölümcül virüsün en çok yayılma riski taşıdığı toplu yaşam alanlarında dezenfekte çalışmalarını her geçen gün sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığının olumsuz etkilenmemesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Halkımızın da yapılan uyarılara uymalarını istiyoruz.’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.