Kırşehir'den Almanya'ya Uzanan Bir Başarı Öyküsü

YAŞAM 05.06.2020 - 22:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'den Almanya'ya Uzanan Bir Başarı Öyküsü

Yıllar önce Kırşehir'de Almanya'ya işçi olarak giden Hacı Kadir Yaşar oğulları ve torunlarıyla birlikte kurduğu ''Kaman Reisen'' yani Kaman Tur adıyla turistlere Avrupa'yı gezdiriyor.

Özellikle Almanya'da Kırşehirli çok sayıda gurbetçimiz bulunuyor.Yıllar önce ata topraklarını terk ederek yurt dışına giden bu vatandaşlarımız aynı zamanda gittikleri yerlerdeki başarılarıyla da adlarından sıkça bahsettiriyorlar.     İşte Onlardan birisi de Hacı Kadir Yaşar.1970 yılında Memleketi Çağırkan Kasabasından Alamanya'ya giderek gece gündüz demeden çalışan Hacı Kadir Yaşar ve oğlu Mustafa Yaşar şimdilerde kurdukları Kaman Reizen isimli tur firmasıyla turistlere Avrupa'yı gezdiriyorlar.     Çocuklarına ve torunlarını Türkiye ve Kırşehir sevgisini aşılayarak büyüttüğünü belirten Yaşar , K 4040  plakalı otübüslerle  Avrupa'nın tamamında hizmet veridklerini ve ayrıca Frankvurt , Daimstat ve Mainstat Bölgelerindeki Gurbetçilere de İş Kapısı açtıklarını söyledi.  
Yıllar önce Kırşehir'de Almanya'ya işçi olarak giden Hacı Kadir Yaşar oğulları ve torunlarıyla birlikte kurduğu ''Kaman Reisen'' yani Kaman Tur adıyla turistlere Avrupa'yı gezdiriyor.

Özellikle Almanya'da Kırşehirli çok sayıda gurbetçimiz bulunuyor.Yıllar önce ata topraklarını terk ederek yurt dışına giden bu vatandaşlarımız aynı zamanda gittikleri yerlerdeki başarılarıyla da adlarından sıkça bahsettiriyorlar.

 

 

İşte Onlardan birisi de Hacı Kadir Yaşar.1970 yılında Memleketi Çağırkan Kasabasından Alamanya'ya giderek gece gündüz demeden çalışan Hacı Kadir Yaşar ve oğlu Mustafa Yaşar şimdilerde kurdukları Kaman Reizen isimli tur firmasıyla turistlere Avrupa'yı gezdiriyorlar.

 

 

Çocuklarına ve torunlarını Türkiye ve Kırşehir sevgisini aşılayarak büyüttüğünü belirten Yaşar , K 4040  plakalı otübüslerle  Avrupa'nın tamamında hizmet veridklerini ve ayrıca Frankvurt , Daimstat ve Mainstat Bölgelerindeki Gurbetçilere de İş Kapısı açtıklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.