12 Yıl Önce Verdiği Sözü Tuttu

YAŞAM 10.07.2020 - 17:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

12 Yıl Önce Verdiği Sözü Tuttu

Kırieh,r'de 12 önce işçisinin oğlunun Kızılırmak'ta boğulması sonrası cenaze aracı bulamayan işveren Asaf Nadir Berk yıllar sonra belediyeye tam donanımlı cenaze aracı hediye etti.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu esnaf ziyaretleri kapsamında ikinci çarşı ve uzun çarşıyı ziyarett etti.Esnafın sorunlarını ve bunlara yönelik çözüm önerilerini dinleyen Ekicioğlu ile görüşen ve beyaz eşya mağazası işleten Asaf Nadir Berk , ''12 yıl önce yanımızda çalışan işçimizin oğlu Kızılırmak'ta boğularak hayatını kaybetti.     O dönemler, cenaze aracına otopsi için ihtiyacımız oldu. Kırşehir’de araç bulamadık. Boztepe İlçe Belediyesi'nde bulduk. Belediye başkanı da araç bozuk diye vermedi. O zamandan bu yana ahdimiz vardı. Geçen dönem belediye başkanı da sormuştu Selahattin başkana nasip oldu. Başkanımızın arkasındayız, yardımcı olacağız” dedi.     DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ EKİCİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ Asaf Nadir Berk söz verdiği cenaze aracı sözünü tutarak belediyeye hediye etti.Tahsis edilen araç önünde Başkan Ekicioğlu da Berk'e teşekkür plaketi sundu.Başkan Ekicioğlu açıklamasında, ''Belediyemize cenaze nakil aracı hibe eden şehrimiz esnaflarından Asaf Berk'e çok teşekkür ediyorum.'' dedi.
Kırieh,r'de 12 önce işçisinin oğlunun Kızılırmak'ta boğulması sonrası cenaze aracı bulamayan işveren Asaf Nadir Berk yıllar sonra belediyeye tam donanımlı cenaze aracı hediye etti.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu esnaf ziyaretleri kapsamında ikinci çarşı ve uzun çarşıyı ziyarett etti.Esnafın sorunlarını ve bunlara yönelik çözüm önerilerini dinleyen Ekicioğlu ile görüşen ve beyaz eşya mağazası işleten Asaf Nadir Berk , ''12 yıl önce yanımızda çalışan işçimizin oğlu Kızılırmak'ta boğularak hayatını kaybetti.

 

 

O dönemler, cenaze aracına otopsi için ihtiyacımız oldu. Kırşehir’de araç bulamadık. Boztepe İlçe Belediyesi'nde bulduk. Belediye başkanı da araç bozuk diye vermedi. O zamandan bu yana ahdimiz vardı. Geçen dönem belediye başkanı da sormuştu Selahattin başkana nasip oldu. Başkanımızın arkasındayız, yardımcı olacağız” dedi.

 

 

DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİ EKİCİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Asaf Nadir Berk söz verdiği cenaze aracı sözünü tutarak belediyeye hediye etti.Tahsis edilen araç önünde Başkan Ekicioğlu da Berk'e teşekkür plaketi sundu.Başkan Ekicioğlu açıklamasında, ''Belediyemize cenaze nakil aracı hibe eden şehrimiz esnaflarından Asaf Berk'e çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.