Kırşehir- Kayseri Karayolunda Feci Kaza : 3 Ölü 1 Ağır Yaralı

ASAYİŞ 13.07.2020 - 19:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir- Kayseri Karayolunda Feci Kaza : 3 Ölü 1 Ağır Yaralı

Kırşehir-Kayseri kara yolunda içinde 4 kişinin bulunduğu aracın bir tıra arkadan çarpması sonucu 3 kişi öldü 1 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre ,Şanlıurfa'da görevli polis memuru Oğuzhan Beyaz'ın idaresindeki 38 SP 060 plakalı otomobil , 81 FK 155 dorse plakalı tıra arkadan çarptı.       Kazada polis memuru Oğuzhan Beyaz, babası Bekir ve annesi Nurten Beyaz olay yerinde hayatını kaybederken otomobilde bulunan 1 kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.     HENÜZ 1 GÜN ÖNCE NİŞANLANMIŞ   Kazada hayatını kaybeden polis memuru Oğuzhan Beyaz'ın 1 gün önce Antalya'da nişanlandığı, nişandan memleketi olan Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine döndükleri öğrenildi.       Hayatını kaybeden Beyaz ailesinin cenazeleri, işlemlerin otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Boğazlıyan'da defnedilecek.
Kırşehir-Kayseri kara yolunda içinde 4 kişinin bulunduğu aracın bir tıra arkadan çarpması sonucu 3 kişi öldü 1 kişi ise yaralandı.
Alınan bilgiye göre ,Şanlıurfa'da görevli polis memuru Oğuzhan Beyaz'ın idaresindeki 38 SP 060 plakalı otomobil , 81 FK 155 dorse plakalı tıra arkadan çarptı.
 
 
 
Kazada polis memuru Oğuzhan Beyaz, babası Bekir ve annesi Nurten Beyaz olay yerinde hayatını kaybederken otomobilde bulunan 1 kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
 
 
HENÜZ 1 GÜN ÖNCE NİŞANLANMIŞ
 
Kazada hayatını kaybeden polis memuru Oğuzhan Beyaz'ın 1 gün önce Antalya'da nişanlandığı, nişandan memleketi olan Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine döndükleri öğrenildi.
 
 
 
Hayatını kaybeden Beyaz ailesinin cenazeleri, işlemlerin otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Boğazlıyan'da defnedilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.