Kırşehir'de Koronavirüs Vaka Sayılarında Korkutan Artış

SAĞLIK 20.08.2020 - 21:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Koronavirüs Vaka Sayılarında Korkutan Artış

Kırşehir'de son dönemde hızla artan koronavirüs vakaları ürkütücü boyutlara ulaştı.

Tüm dünya ile birlikte Türkiye'yi de etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (covid-19) vakalarında son dönemde başlayan artış ile birlikte salgnda 2. dalga iddiaları da oldukça güçlendi.Salgının en yüksek seviyelere ulaştığı Kırşehir'de ortalama aktif vaka sayısı 30 olan Kırşehir'de bu rakamın 10 katı seviyeler aşıldı bile.Kurban Bayramı öncesinde 82 olan aktif vaka sayısı bunun 4-5 katı seviyelere ulaşmış durumda.   Koronavirüs Hastalarının Tutulduğu ve testlerin yapıldığı İntaniye Kliniğinin Önünde Yoğun Kalabalık Var   KIRŞEHİR'DE SON DURUM NE ? Kırşehir Pandemi servisinin önü test yaptırmaya gelen ve hasta yakınlarını bekleyen vatandaşlar ile adeta ana baba gününü andırıyor.   Ambulanslar Sürekli Olarak Hasta ve Şüphelisi Taşıyor   Servise ambulanslar sürekli oalrak ya hasta taşıyor ya da test için şüpheli hastaları getiriyor.Alınan bilgiye göre Kırşehir'de aktif vaka sayısı 350'nin üzerine çıkmış durumda.Bu hastaların yaklaşık 50'si hastanede tedavi görürken diğer hastalar evlerinde tedavi ediliyor.Durumu kritik olan ve yoğun bkaımda bulunan hasta sayısı ise 5 civarında.Son dönemde artan vakalar ile birlikte koronavirüs nedeniyle hastaneye yatırılan hastalardan 5'inin ise hayatını kaybettiği belirtiliyor.   Koronavirüs nedeniyle hastaneye yatırılan ve haaytını kaybeden vatandaş defnedilmek üzere götürülüyor   HARİTA KIRMIZIYA DÖNÜYOR  Sağlık Bakanlığı tarafından ''Hayat Eve Sığar'' uygulaması ile bulunduğu bölgedeki koronavirüs riski taşıyan noktaları seviyesine riskli olup olmadığını görebiliyoruz.Haritaya göre Kırşehir'de artan vakalar ile birlikte harita iyice kırmızılaşmış durumda yani risk yoğunluğu oldukça arttı.  
Kırşehir'de son dönemde hızla artan koronavirüs vakaları ürkütücü boyutlara ulaştı.

Tüm dünya ile birlikte Türkiye'yi de etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (covid-19) vakalarında son dönemde başlayan artış ile birlikte salgnda 2. dalga iddiaları da oldukça güçlendi.Salgının en yüksek seviyelere ulaştığı Kırşehir'de ortalama aktif vaka sayısı 30 olan Kırşehir'de bu rakamın 10 katı seviyeler aşıldı bile.Kurban Bayramı öncesinde 82 olan aktif vaka sayısı bunun 4-5 katı seviyelere ulaşmış durumda.

 

Koronavirüs Hastalarının Tutulduğu ve testlerin yapıldığı İntaniye Kliniğinin Önünde Yoğun Kalabalık Var

 

KIRŞEHİR'DE SON DURUM NE ?

Kırşehir Pandemi servisinin önü test yaptırmaya gelen ve hasta yakınlarını bekleyen vatandaşlar ile adeta ana baba gününü andırıyor.

 

Ambulanslar Sürekli Olarak Hasta ve Şüphelisi Taşıyor

 

Servise ambulanslar sürekli oalrak ya hasta taşıyor ya da test için şüpheli hastaları getiriyor.Alınan bilgiye göre Kırşehir'de aktif vaka sayısı 350'nin üzerine çıkmış durumda.Bu hastaların yaklaşık 50'si hastanede tedavi görürken diğer hastalar evlerinde tedavi ediliyor.Durumu kritik olan ve yoğun bkaımda bulunan hasta sayısı ise 5 civarında.Son dönemde artan vakalar ile birlikte koronavirüs nedeniyle hastaneye yatırılan hastalardan 5'inin ise hayatını kaybettiği belirtiliyor.

 

Koronavirüs nedeniyle hastaneye yatırılan ve haaytını kaybeden vatandaş defnedilmek üzere götürülüyor

 

HARİTA KIRMIZIYA DÖNÜYOR 

Sağlık Bakanlığı tarafından ''Hayat Eve Sığar'' uygulaması ile bulunduğu bölgedeki koronavirüs riski taşıyan noktaları seviyesine riskli olup olmadığını görebiliyoruz.Haritaya göre Kırşehir'de artan vakalar ile birlikte harita iyice kırmızılaşmış durumda yani risk yoğunluğu oldukça arttı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.