Kırşehir Belediyespor İlk Transferini Duyurdu

SPOR 23.08.2020 - 16:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor İlk Transferini Duyurdu

Kırşehir Belediyespor , Hekimoğlu Trabzon FK'dan Volkan Altınsoy'u kadrosuna kattı.

Mustafa Bulut'un kulüp başkanlığına getirilmesinin ardından teknik direktörlük koltuğuna Gürses Kılıç'ı getiren Kırşehir Belediyespor ilk dış transferini gerçekleştirdi.     Birçok mevcut oyuncusuyla masaya oturan ve anlaşan kulüp Hekimoğlu Trabzon FK'da forma giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu Volkan Altınsoy ile anlaştı.1990 yılı Gümüşhane doğumlu oyuncu daha önce Ankara Demirspor, Osmanlıspor ve Hatayspor gibi takımlarda forma giydi.
Kırşehir Belediyespor , Hekimoğlu Trabzon FK'dan Volkan Altınsoy'u kadrosuna kattı.

Mustafa Bulut'un kulüp başkanlığına getirilmesinin ardından teknik direktörlük koltuğuna Gürses Kılıç'ı getiren Kırşehir Belediyespor ilk dış transferini gerçekleştirdi.

 

 

Birçok mevcut oyuncusuyla masaya oturan ve anlaşan kulüp Hekimoğlu Trabzon FK'da forma giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu Volkan Altınsoy ile anlaştı.1990 yılı Gümüşhane doğumlu oyuncu daha önce Ankara Demirspor, Osmanlıspor ve Hatayspor gibi takımlarda forma giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.