Sağlam Yolu Geldiler Kazıyıp Gittiler

GÜNDEM 03.09.2020 - 21:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sağlam Yolu Geldiler Kazıyıp Gittiler

Kırşehir'de karayolları uhdesinde 5 Km'lik asfalt yolun kazındığı ve yaklaşık 1,5 aydır bu şekilde bekletildiği ortaya çıktı.

Gazetemize Ortaköy'den ulaştığını belirten bir okuyucumuz , ''Kesikköprü'den başlayan ve Mucur'a giden karayolunu Ben her hafta perşembe günü Mucur Pazarına gitmek için kullanıyorum.Yolda herhangi bir sorun yoktu hatta çukur dahi yoktu.Yaklaşık 1,5 ay önce yolun 5 km'lik kısmının kazındığını gördüm.Sağlam yolun yapılmak için dahi olsa kazınmasına anlam veremedim.Yapılacak herhalde diye bekledim ancak yol bir türlü yapılmadı.Bugün de aynı yolu kullandım gerçekten berbat , 20 km hızla gidemiyorsunuz zıngır zıngır ediyor araç.Konuyu sadece insanlık namına sizinle paylaşmak istedim çünkü oradaki köylünün hali gerçekten perişan yardımcı olursam ne mutlu bana.'' mesajını iletti.   İŞTE O YOLUN GÖRÜNTÜSÜ  
Kırşehir'de karayolları uhdesinde 5 Km'lik asfalt yolun kazındığı ve yaklaşık 1,5 aydır bu şekilde bekletildiği ortaya çıktı.

Gazetemize Ortaköy'den ulaştığını belirten bir okuyucumuz , ''Kesikköprü'den başlayan ve Mucur'a giden karayolunu Ben her hafta perşembe günü Mucur Pazarına gitmek için kullanıyorum.Yolda herhangi bir sorun yoktu hatta çukur dahi yoktu.Yaklaşık 1,5 ay önce yolun 5 km'lik kısmının kazındığını gördüm.Sağlam yolun yapılmak için dahi olsa kazınmasına anlam veremedim.Yapılacak herhalde diye bekledim ancak yol bir türlü yapılmadı.Bugün de aynı yolu kullandım gerçekten berbat , 20 km hızla gidemiyorsunuz zıngır zıngır ediyor araç.Konuyu sadece insanlık namına sizinle paylaşmak istedim çünkü oradaki köylünün hali gerçekten perişan yardımcı olursam ne mutlu bana.'' mesajını iletti.

 

İŞTE O YOLUN GÖRÜNTÜSÜ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.